2777
2789
عنوان

مادربزرگ شوهرم فوت شده بخام تولد بگیرم برا بچم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 109 پست
بخوره تو سر خودتشما مرده پرستی ب من چهمن مهم نیست برام این چیزاکسی ک رفت دیگه رفتهاین کارا الکیهبجاش ...

ظاهر نمایی!!!

تو احترام مرده رو نگه نمی‌داری.....داری احترام زنده‌ها و وابسته ها رو نگه می‌داری که عزادارن ..‌فهمش سخت نیست فک کنم

بخوره تو سر خودتشما مرده پرستی ب من چهمن مهم نیست برام این چیزاکسی ک رفت دیگه رفتهاین کارا الکیهبجاش ...

تو بعد چندسال تازه یادت افتاده تولد بگیری حتما تو این چنسال لنگ بودی دو قرون نداشتی واس تولد خودتو بچت عقده ای شدین الان طرف مرده واس عقده ای بازی قرض کردی اومدی تولد بگیری

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ظاهر نمایی!!!تو احترام مرده رو نگه نمی‌داری.....داری احترام زنده‌ها و وابسته ها رو نگه می‌داری که عز ...

زنده هایی ک یک رکعت نماز نمیخونن واسه مرده شون

تو مجلس ختم فکر اینن نوشابه مشکی باشه یا زرد

میشینن قهقهه میزنن

هیچی حالیشون نیس

مرده خیرات میخاد

دو تا عمل عبادی میخاد

ن ظاهرررر نمایی

ظاهر نمایی!!!تو احترام مرده رو نگه نمی‌داری.....داری احترام زنده‌ها و وابسته ها رو نگه می‌داری که عز ...

عقده ایه مشخصه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

استارتر عزیزم 

شما ظاهراً خیلی بی عاطفه ای 

چون میگی کسی که رفت رفت 

ببین یکم بشین فکر کن مثلا بعد صدو بیست سال خودت دورررر از جون به رحمت خدا بری 

بعد اطرافیان اینطوری بگن 

مگه میشه آدم دلش از سنگ باشه؟؟؟ 

دخترعمه همسرم تعریف میکرد 

مادرشوهرش عروسی رو بخاطر همسایه‌اش که خیلی باهم رفت‌وامد داشتن چون اونا عزادار بودن عقب انداخته 

بعد شما یه فرد نزدیک رو میگی مهم نیست 

برای شما مهم نیست 

برای شوهرت و خانوادش مهمه 

حتی مهم نباشه یه نوع احترام گذاشتنه 

شما یا ببخشید بدجنسی 

یا تو یه عالم دیگه ای 

زنده هایی ک یک رکعت نماز نمیخونن واسه مرده شونتو مجلس ختم فکر اینن نوشابه مشکی باشه یا زردمیشینن قهق ...

دوتا متن از اینستا یاد گرفتی اومدی میگی

زنده هایی ک یک رکعت نماز نمیخونن واسه مرده شونتو مجلس ختم فکر اینن نوشابه مشکی باشه یا زردمیشینن قهق ...

اونش به خودشون مربوطه...داری عروس بازی در میاری فقط..حواست نیست

شمام که ادعات میشه به جای تولد، یه مجلس روضه بگیر تو خونت برای مرده تا اونا از شما احترام رو یاد بگیرن ..اگه راست میگی البته

استارتر عزیزم شما ظاهراً خیلی بی عاطفه ای چون میگی کسی که رفت رفت ببین یکم بشین فکر کن مثلا بعد صدو ...

بی عاطفه نیستم. منطقی ام

مثلا عزیز من بمیره، بعد من دنیا رو به دهن همه زهر کنم ک چی بشه؟ زنده میشه؟ یا اعمالش اصلاح میشه؟

بله منم افتادم مردم میخام کسی گریه هم نکنه حتی

ب شوهرمم گفتم زن بگیر 

چرا سعی داریم خودمون گول بزنیم

برا منم سواله استارتر واقعا متوجه نیست چی میگه ببخشید یعنی آنقدر پرته؟! 

یا اینکه آدم بی ادبیه 

آخه سنش کم نیست برای متوجه شدن بالاخره یه مادر و یه زن که ازدواج کرده بچه که نیست 

استارتر عزیزم شما ظاهراً خیلی بی عاطفه ای چون میگی کسی که رفت رفت ببین یکم بشین فکر کن مثلا بعد صدو ...

تاپیکاشو بخون فامیل شوهرش آدم حسابش نمیکنن عقده گرفته

یکم شوهرتو درک کن فک کن مادر خودت فوت شده بود شوهرت میخاست تولد بگیره 

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اونش به خودشون مربوطه...داری عروس بازی در میاری فقط..حواست نیستشمام که ادعات میشه به جای تولد، یه مج ...

خودم توی خلوتم میخونم کافیه

صاحب عزا نیستم که مجلس بگیرم

بی عاطفه نیستم. منطقی اممثلا عزیز من بمیره، بعد من دنیا رو به دهن همه زهر کنم ک چی بشه؟ زنده میشه؟ ی ...

پدربزرگ همسرم فوت شد اون نود و خورده ای بود! 

همسرم چهل روز با پیراهن مشکی خوابید پاشد فقط برای حمام تعویض میکرد دوباره میپوشید

زیاده روی به این میگن 

نه این که شما میگی