2777
2789

شما به من بگین

مگه یه مرد 40 ساله میره با پسرای 18 ساله دوست بشه و بگه سن اهمیتی نداره؟!!!! نه

میگه اینا بچه مچن

پس چرا همون مرد 40 سالهههه دنبال دختر 17 18 سالست واسه ازدواج؟!

دقیقا چون که اونم بچست

میخوان از خامی و کم تجربگیش سواستفاده کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریضن جدی مریضن و جامعه خیلی اوکی برخورد میکنه باهاشون

وقتی دخترا و خانواده هاشون نه نمیگن، اونها م پررو میشن!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

عوضش دخترا دنبال هم سن اند برای دخترا و پسرای سرزمینم متاسفم

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

مقصر خود دخترها هستن که قبول میکنن..واسه بعضی دخترها فقط پول مهمه ..سن براشون مهم نیست

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بنظرم کلا اختلاف سنی یکمش هم نرمال نیست...اینا دیگه توی کل جهان «پدوفیل» محسوب میشن.

مثلا بنظر من نهایت اختلاف سنی بین یک تا سه سال باشه! مثل پدر و مادرم که یه سال اختلاف داشتن و هر دو ذهنیتش نزدیک تره.

همین حرف خودش ثابت میکنه داستان سن مهم نیست فقط زمانی گفته میشه که به نفعشون باشه.

یه مرد ۴۰ ساله هیچ‌وقت نمیاد با پسر ۱۸ ساله رفاقت کنه، چون میگه بچن، به درد من نمی‌خورن

ولی همون آدم وقتی سراغ دختر ۱۷–۱۸ ساله میره، یهو سن میشه عدد

نه از روی عشق؛ از روی نیاز به کنترل و برتری.

چون تجربه و بلوغ یک زن هم‌سن خودش رو نداره که روبه‌روش وایسه.

دنبال کسی میگرده که حرف‌شنوی بیشتری داشته باشه و راحت‌تر شکل بگیره.

مشکل سن نیست مشکل نیتیه که پشت این رابطه‌ها قایم شده.

استندبایِ حاجی🙌🏼