2777
2789
عنوان

من ب این هم اتاقیم چی بگم❗️❗️❗️

161 بازدید | 28 پست

پولیپ بینی داره خروپف میکنه

زیرتخت منه تختا دوطبقست

گفتم تختشو عوض کنه بره اون طرف 

صداش کمتر بشه

اتاق چارتفرست

الان رفته اون طرف اول میگف سرده گفتم خب بخاری میذاریم باز الان میگ تختش یجوریه کمردرد میگیرم 

همش بهونه میگیره میگه میخام برگردم تخت اول اینجا راحت نیستم

میدونم ک داره دروغ میگ

چیکار کنم چ بگم بنظرت 

من اختلال خواب دارم صدای خروپفش نمیذاره بخوابم با منم کسی تختشو عوض نکرد وگرنه خودم جامو عوض میکردم 

گوش گیر بگیر اینطور که معلومه این هم اتاقیت قرار نیست ادم شه

خودت یه فکر برا خودت باید بکنی

یا تو تختتو عوض کن . یا گوش گیر بگیر . یا ایرپاد بزار با موسیقی بی کلام بخواب

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوش گیر بگیر اینطور که معلومه این هم اتاقیت قرار نیست ادم شهخودت یه فکر برا خودت باید بکنییا تو تختت ...

گوش گیر گذاشتم فایده نداره 

باورت میشه از موزیک صداش بلندتره

ینی موزیک باید تا ته زیاد کنم ک نشنوم

از دارو خانه سوال  کن ی چیزایی هستن برا کسایی ک کارشون پر سرو صداس داخل گوش میزارن ک صدا اذیتشون نکنه بتونی تهیه کنی بنظرم خوبه قیمتی هم ندارن

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

گوش گیر گذاشتم فایده نداره باورت میشه از موزیک صداش بلندترهینی موزیک باید تا ته زیاد کنم ک نشنوم

خب پس این حتی اگه جاشم عوض کنه صداش درست نمیشه خودتو درگیر نکن

یا همون صدای موسیقیو بیشتر کن یا تو تختتو عوض کن

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

باز خوبه تو میخوابی هم اتاقیای من تا ۵ صب بیدلرن و لامپا روشن و اهنگ میذارن نمیذارن ما بخوابیم اونا تررم بالایین بعد ۵ صب میخوابن تا ۵ بعدظهر تو این تایم اگه ما صدامون دراد دعوا میکنن باهامون 

هم اون حق داره هم شماپولیپ دست خودش نیست و روی تخت اصلی خودش هم راحت‌ترهشما گوش‌گیر بگیر شب‌ها بزار ...

بابا تختا هیچ فرقی باهم ندارن

اون هیچ حقی نداره وقتی مشکل داره باید مراعات حال بقیه رو هم بکنه

نفرستادمش حیاط ک فقط تختش جا ب حا شده

تخت‌های خوابگاه همه مث همن

خب پس این حتی اگه جاشم عوض کنه صداش درست نمیشه خودتو درگیر نکنیا همون صدای موسیقیو بیشتر کن یا تو تخ ...

صداش میاد ولی کمتر میشه

وقتی زیر تخت منه باور کن تخت میلرزه

ازونا استفاده کردم فایده نداشت

اونا رو من استفاده کردم خیلی سخت صدا ها رو متوجه میشدم صداش یعنی انقدر بلنده با وجود اون باز صداش میاد!!😅 

اتاقتون عوض کنید واقعا تحمل چنین شرایط سخته

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

بابا تختا هیچ فرقی باهم ندارناون هیچ حقی نداره وقتی مشکل داره باید مراعات حال بقیه رو هم بکنهنفرستاد ...

"اون هیچ حقی نداره"...

جسارتا شما مشخص نمیکنید که کی حق داره و کی نه

همونطوری که توی تاپیک‌های قبلیتون گفتید کسی حاضر نیست تختش رو با شما عوض کنه چون عادت کرده، اون هم همینطوریه‌.

دو تاپیک‌ برای من