2777
2789

چندتا همکارآقادارم سن بالای ۳۵ و مجرد،منطقشون اینه که زن و مرد تو زندگی هیچ حقی نسبت به هم ندارن، یعنی خریدن خونه و ماشین و مخارج زندگی اصلا وظیفه مرد نیست،میگن ما چرا باید کارکنیم و خرج زندگی یکی دیگه رو بدیم ،همه‌چی باید نصف نصف باشه،

ازنظراوناجشن عروسی و مهریه و طلا و جهیزیه یه چیز بیخوده،میگن اگر مرد به زن مهریه میده زن هم‌باید به مرد همون‌اندازه مهریه بده،اگر مرد هرخرجیوبرای عروسی میکنه زن باید همون‌اندازه خرج کنه،اگر مثلا میرن رستوران یا مسافرت هرکس باید دونگ‌خودشو بده نباید توقع داشته باشین مرد هیچ خرج و هزینه ای برای شما کنه حتی اگر از سوپرمارکت خرید میکنید باید هزینهونصف یشه(یه چیزی مثل زندگی خوابگاهی) میگن‌دوره مفت خوری زنها تموم شده،توی خونه هم باید دقیقا مساوی خرج کنن،مهم‌نیست زن بره کارگری یا مثلا بالای دکل یا قبر بکنه هرکار میکنه وظیفه شه خرج خودشو دربیاره و مرد وظیفه نداره خرج و مخارج زندگی‌رو تامین کنه و البته مرد هیچ حقی برای دخالت در امورات زن مثل نوع پوشش و روابط با جنس مخالف هم‌نداره نهایتش نخواست جدا بشن ولی اگر زن دلش بخواد درکنار شوهرش دوست پسر هم داشته باشه به خودش مربوطه ، حتی معتقدن از نظرفیزیولوژیکی هم‌هیچ فرقی بین زن و مرد نیست،دیگه جوری شد یکی‌از همکارای اقا که متاهله هی میخواست در لفافه بهشون بفهمونه فرق هست اخرش از کوره دررفت گفت خانمها پریود میشن ،شماهم‌پریود میشید که میگید برابرن؟گفتن‌حالا مگه چیه اینقدر ازاین مساله سواستفاده میکنید. 

میگن چیزی به اسم‌مهریه نباید باعث ادامه‌زندگی‌بشه زن‌و‌مرد باید ازاد باشن‌هرلحظه‌خواستن‌ زندگی‌مشترک‌رو تموم‌‌ کنن بدون‌ترس از مهریه،

من گفتم‌به نظرتون‌اگر یک زن قراره تمام مسولیت زندگیش با خودش باشه چرا باید با یه مرد ازدواج کنه؟گفتن‌اهان دیدی شما مردا رو برای تیغ زدن‌میخواین وگرنه زن بخاطر عشق باید کنار یه مرد بمونه نهه هیچ چیز دیگه. 

و جالبه مدام دنبال یه دختر پولدار برای دوستی میگردن حتی میسپرن به بقیه که دوستای پولدارتونو به ما معرفی کنید شیرینی میدیم‌بهتون،

نمیدونم اسمش بی غیرتیه یا تنبلی یا هرچی ولی این طرز تفکر داره خیلی غالب میشه توی اقایون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان