2777
2789
عنوان

تمام وجودم سوخت بخاطر حرف شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2580 بازدید | 91 پست
ولی من زیاد سوختم بهم گفت روت زن میگرم وگرنه هرچی گفت جوابشو دادم

میگفتی اشکال نداره منم شوهر میکنم ولی ایندفعه باچشم وگوش باز انتخاب می‌کنم........خیلی بیخود کرده اسم مادرتو آورده وقتی ب ناحق آورده خوب کردی کل خاندانشو زیر سوال بردی

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون قسم خورد گفت روت زن میگرم

خو که چی؟😐

تو همه این چیزا و حرفا که زدی رو ول کردی

بد دهنی ها و شروع کردن به بحث خودتو ول کردی 

رفتی زن دیگه گرفتن رو چسبیدی؟

خودت باعث شدی این حرفارو بشنوی روشو تو رو خودت باز کردی 

حاضر جوابی تو دعوا زن و شوهری غیر بهم خوردن زندگی هیچی نداره ی طرف باید کوتاه بیاد

توهم به عنوان ی خانوم نباید اون الفاظ رکیک رو بگی

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

دوتاتون از پس هم خوب براومدینشما بچه دارین باید مراعات کنین هرکلمه ای به دهنتون نیاد که پس فردا اونم ...

دخترمم اون وسط اینقدر گریه کرد نا نداره

یه صلوات واسه دلم