2777
2789

واقعا همچین کاری اشتباه عجیبی نمیکنم 

ممکنه هرکسی بکنه 

بالاخره از قصد نیس که 

ولی مامانم فحشای رکیک میده هاااا 😐🤦🏼‍♀️

یا میگه خیر نبینی 

این انصافه❓

به نظرتون دعاش میگیره؟😐🤦🏼‍♀️💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت یا خیلی خسته اس ، یا افسرده اس ، یا کسی نیست بهش محبت کنه ، یا پدرت نادیده اش میگیره ،

مادرت هیچی تو دلش نیست ، کمی بهش محبت و توجه کنی حتما اروم میشه

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

تیکه کلامشونع خواهرشوهر من هی ب دوتا پسراش میگه ....و.....و انشالله کفن پیچ ببینمتون و مشکی عزاتونو بپوشم ولی اگ کسی تو ب بچه هاش بگه طرفو پارهههههههه میکنه

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

مادرت یا خیلی خسته اس ، یا افسرده اس ، یا کسی نیست بهش محبت کنه ، یا پدرت نادیده اش میگیره ،مادرت هی ...

تو جوونی بابام زیاد اذیتش کرد 

دماغشو شکوند تا مرز طلاق رفتن 

میگه به خاطر تو موندم 

به خاطر اینا می‌تونه باشه؟

من خودم مادرم  ، 

البته تا الان دلم نیومده بچمو نفرین کنم ،

اماااااا وقتی شوهرم بچم کم محلی میکنه یا تحویلم نمیگیره حوصله ی بچه ام رو ندارم ،

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

تو جوونی بابام زیاد اذیتش کرد دماغشو شکوند تا مرز طلاق رفتن میگه به خاطر تو موندم به خاطر اینا می‌تو ...

اره ، احتمالا مادر بیچارت درگیر خشونت بوده ، دلش پر از بغض شده ، ادم وقتی کسی درکش نکنه ، پای درد و دلش نشینه ، زبونش تلخش میشه ، 

من همیشه ظرفها رو میشستم. کاردها رو هم که میشستم از دسته میزاشتم تو جاش یعنی لبه تیزش بالا بود. یه اشتباه سهوی بود . خب سنم کم بود و تجربه نداشتم. همیشه مامانم به خاظر این موضوع فحشهای بد به من میداد. خیلی ناراحت میشدم از حرفاش. خیلی دلم میشکست. اما دفعه بعد وقت ظرف شستن میرفتم تو رویا و یادم میرفت که ایندفعه درست بزارم جاش  . چند بار این موضوع تکرار شد. اما اگر با زبون خوش میگفت مطمنم همون دفعه اول میرفت تو کله م. الان همه خاطرات بد دوران کودکیم رو یادم میاد و فکر میکنم مادر من مادر نبود ، انگار که من هووش بودم.

امیدوارم همیشه سایتتون بالاسر بچتون باشه🎀❤️

فدات عزیزم ، مادر مثل ستون میمونه ، نباشه ادم میافته ، انشالله سایه ی مادرت همیشه بالا سرت باشه ، سعی کن راهشو پیدا کنی باهاش دوست بشی ، اونم کسی رو جز شما نداره