2777
2789

ی نوزاد ۴ ماهه دارم فقط بااینک تمام خونم سنگ و سرامیک هستش و روزانه نمیزارم ی چربی بشینه رو کابینت ها اما یک روز فقط ی روز کافیه کار نکنم انگار چاه فاضلات چطور میرزه بهم چی باعثش میده خدا مبدونه اصلا سیستمش یج ری ک ی چیز کوچیک ریخته باشه خونم رو بهم ریخته نشون میده از صبح ک پا میشم بساب بشور و ناهار بچه کوچیکم تو دستم هی وق وق وق گریه فقط چند ساعت ک صبح پا میشم شیر بچه بده داروهاش بده عوضش کن ما بی بیش کن تا میام صبحانه بخورم میبینم ساعت ۱۲ هنوز صبحانه نخوردم چون وقت نکردم قلبم از شدت گرسنگی داره کنده میشه ی ساعت دیگ هم وا برم سرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط میتونم بگم درکت میکنم ولی سخت نگیر کم کم به این مرحله میرسی که بیخیال باشی چون سخت ترمیشه خود نینی هم بهم میریزه من خونم دیگه رسما طویله شده دوتا کوچولو زیردوسال دارم همشم دارم کار میکنم هیچوقتم تمیزنیست

عزیزم فقط میتونم بگم درکت میکنم ولی سخت نگیر کم کم به این مرحله میرسی که بیخیال باشی چون سخت ترمیشه ...

نمیتونم بابا نمیتونم وقتی روحیم بسته ب تمیزی جیکارکنم ؟؟مگر اینک خودکشی کنم 

ادمم دارم زندگی میکنم بلاخره تمیزی رو ارامش خودمم تاثیر داره کی دلش میگیره پشها هی بچرخن تو خونش دور ظرفا 

ن بابا شوهر ذلیلم ک مثل خودم ن بلکه هزار برابر خودم هی کارداره

قهوه و چای بزن پشت سرهم ببین چجوری کارها جلوی چشمت کوچیک میشن منظورم اینه انرژی میگیری در حد المپیک فقط دیگه به بچت شیر نده چون بیقرار میشه 

وسواسی؟من کابینتارو سال دوبار دستمال میکشم سرایمکم سه ماه به بار بیخیال به خودت سخت نگیر

خب این یعنی ببخشید شما بیخیال و یکم تنبل هستید وگرنه سرامیک ک هرروز خاک میگیره بخصوص اگ خونتون نبش باشه و هی ماشین بره و بیاد کابینت سالی دوبار؟؟؟چطوریه غذا نمیخورید مگه ؟بلاخره مگه امکامش هس لک ابی چربی هوایی چیزی نگیره بخودش 

ن وسواس نیستم اتفاقا

خیلییییییی تمیزی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

نمیتونم بابا نمیتونم وقتی روحیم بسته ب تمیزی جیکارکنم ؟؟مگر اینک خودکشی کنم ادمم دارم زندگی میکنم بل ...

کمکی بگیر

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن