2777
2789
عنوان

دلیل ترس از ازدواج و بچه داری

164 بازدید | 42 پست

من کلا ادمیم که از ازدواج و بارداری و بچه اوردن می ترسم تو اینده ولی از اونور عاشق بچه کوچیکام و باهاشون حالم خوبه دلیل این تضاد چی می تونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چه چیزی می تونه تاثیر بذاره؟

مثلا چون هیچکس نبود از من نگه داری کنه غذا بده بهم تصمیم گرفتم همون بچگی هیچوقت ازدواج نکنم مثلا کفش ورزشی نداشتم همیشه زنگهای ورزش منفی میگرفتم

به نظر من اون ترس بیشتر از احساس ناکافی بودن هایی که الان جامعه داره القا میکنه مدام به مادر ها القا میکنه وقتی بچه بیاری باید بهترین باشی فلان باشی بیسار باشی در حالی که همه ادمیم قرار نیست همه چیز کامل باشه 

اون علاقه ای هم که داری مال فطرت هنه ادم ها در درون بچه رو دوست دارن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مثلا چون هیچکس نبود از من نگه داری کنه غذا بده بهم تصمیم گرفتم همون بچگی هیچوقت ازدواج نکنم مثلا کفش ...

یعنی شاغل بودن مامان باباتون؟منظورتون از منفی اینه که رنگای شاد نمی خریدید؟

یعنی شاغل بودن مامان باباتون؟منظورتون از منفی اینه که رنگای شاد نمی خریدید؟

من بابام مریض اعصاب روان بود کلا کار نمیکرد همش تو خونه کارای خطرناک میکرد چند بار نزدیک بود بمیرم کسی نبود واسمون غذا بپزه خودمم بلد نبودم مادرمم مارو دوست نداشت یا سر کار بود یا خونه بقیه 

به نظر من اون ترس بیشتر از احساس ناکافی بودن هایی که الان جامعه داره القا میکنه مدام به مادر ها القا ...

اره دقیقا تلویزیون همچین حرفی می زد گفتم چرا هر چی میشه می ندازن گردن مادرا که تو بد تربیت کردی و اینا

بله دقیقاااا ولی من کلا از ازدواج و ارتباط می ترسم