2777
2789
عنوان

شوهرم هی جلو بچه بهم میگه واق واق نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3702 بازدید | 70 پست
کار پیدا نکردیترشی خانگی درست کنیا سبزی سرخ کنبخدا چشم به هم بزنی این یکسال تموم میشه

دارم اسکاج میبافم بغلیمون از این حساسان میگم الان پیاز سرخ کنم بوش تو کل ساختمون میپبچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک بر سرش کنن چقد حالم بد شد اگه میتونی جونتو بردار در رو حیف تو نیس تو این زتدگی بمونیاگه جوابشو ب ...

اره بابا اصلا روانیه. در حد مرگ میزنه چندبارم خفم کرده درحدی که نفسم رفته ول کرده

یعنی چی؟چه بی تربیتهرفتارشون با مامانشون چطور بوده؟به نظرم پسری که احترام مادرش رو نداره باید کلا بی ...

با خانوادشم همینه هرکی باهاش مخالفت کنه یا خلاف میلش عمل کنه بی ادبی میکنه. اما با من بدتر 

اره بابا اصلا روانیه. در حد مرگ میزنه چندبارم خفم کرده درحدی که نفسم رفته ول کرده

هر موقع زد زنگ بزن ۱۱۰ میان صورت جلسه میکنن یکم بترسونش خیلی بهش رو دادی یدونه بچه داری؟؟

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

هر موقع زد زنگ بزن ۱۱۰ میان صورت جلسه میکنن یکم بترسونش خیلی بهش رو دادی یدونه بچه داری؟؟

اره یدونس. دیگه ازاول زندگی اشتبا کردم و الان چوبشو دارم میخورم و دودش تو چشم خودم رفت

اره یدونس. دیگه ازاول زندگی اشتبا کردم و الان چوبشو دارم میخورم و دودش تو چشم خودم رفت

خواهشا مواظب باش دومی نیاد الانم دیر نیس یجا بالاخره باید جلوش وایسی جلوی ضرر و هروق بگیری منفعته

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

اینجوری که دیگه نمیتونه زندگی کنه

این الان زندگیه؟!

چکار کنه.یه وقتایی جایی نداری که بریبچه داری و هزار تا دلیل دیگه...

نمیدونم شاید من تو این شرایط نیستم ولی خدا هم ادامای با عزت نفس و دوسداره ن ادمای ضعیف ک ب دیگران اجازه ی هر رفتار تحقیر آمیزی میدن شاید اگه جدا بشه خدا کمکش کن زندگیش از این ک هس خیلی بهتر بشه