2777
2789
عنوان

شوهرم هی جلو بچه بهم میگه واق واق نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3702 بازدید | 70 پست
دیگه انقد خوردم و نرفتم باید همون اول میرفتم که کلی جای کبودی بود. برمم میگه دیکه طلاق واسش مهم نیس

عزیزم مگه طلاق به همین اسونیاس که بگه طلاق و تموم؟ مهریت چقدره؟باید مهریه بده

تو یه سری حق و حقوق داری تو زندگی

قرار نیس که همینجوری مرد دلش بخواد مفت زنو طلاق بده و اسم مطلقه رو بندازه روش و راحت واسه خودش بچرخه

باید حق و حقوق تو رو بده

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بیایی پی وی؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
همون چون مهریم سفر کربلاس راحت میتونه بگه طلاق

اخه چرا این مهریه رو گذاشتی..

فکر نکردی برای زندگی باید ی پشتوانه ای داشته باشی؟🥲

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
عزیزم خورد و خوراک رو چیکار میکنین؟ آخه خونه مادرشوهرت که بودی شوهرت هیچی نمیگرفت و میگف ندارم اینجا ...

اره بخدا خیلی بد عادت شده اون روز پیام دادم اومدنی خونه سیب زمینی و پیاز وگوجه خیار بگیر چند دیقه بعد پیام داد برو بابا. بخدا اون روز پسرم هوس خیار کرده بود کل محل رو گشتم تا یه وانتی ارزون پیدا کنم اخر زیر ۳۵ نبود یه کیلو گرفتم از وانتی.  الان از مدرسه میاد بیچاره گشنس وباید غذا آماده باشه بخدا چند روز بدون ناهار بود خودم دلم سوخت. تخم مرغم داشتیم که اینم نخورد . مادرشم هی روزای آخر میگفت از اینجا برین تازه قدر اینجا رو میدونین. حالا اونجام همه چی ساده بودا یجوری میگفت انگار هر روز چلو خورشت داشتیم

اره بخدا خیلی بد عادت شده اون روز پیام دادم اومدنی خونه سیب زمینی و پیاز وگوجه خیار بگیر چند دیقه بع ...

ببین تو دیوار بگرد یه کار برای شوهرت پیدا کن بهش کم کم بگو کارشو عوض کنه همونجوری که خونه رو کم کم راضیش کردی جا به جا شین، بعد خودت تو محل بسپار اگه کاری برای تو خونه انجام دادن هست مثل بسته بندی و اینا بهت خبر بدن، یا با جایی هماهنگ کن سبزی بگیر پاک کن بسته بندی کن بفروش یا ترشی درس کن الان که فصلشه تو دیوار بزار بفروش یا به مغازه دارا 

اره بخدا خیلی بد عادت شده اون روز پیام دادم اومدنی خونه سیب زمینی و پیاز وگوجه خیار بگیر چند دیقه بع ...

عزیزم پس شوهرت چی میخوره؟ خودش گرسنه نمیشه مجبور شه بره خرید؟

من میگم کم غذا درست کن که خودت و بچت بخورید برای اون نَمونه چیزی که مجبور شه خرید کنه(قبل اومدنش غذا بخورید)

عزیزم پس شوهرت چی میخوره؟ خودش گرسنه نمیشه مجبور شه بره خرید؟من میگم کم غذا درست کن که خودت و بچت بخ ...

اگه خودم چیزی خریده باشم که مزارم فقط واس پسرم الان پسرم بدغذاس مثلا اگه به تیکه سینه مرغ بگیرم نگه مییدارم واسش جوجه کنم لقمه کنم بخوره... شوهرمم پروعه یهو میمومد میگفت این چیه گذاشتی یا چرا تکراری الانم که دیگه میخواد اجاره و قبض اینا بده باید لال شه

ببین تو دیوار بگرد یه کار برای شوهرت پیدا کن بهش کم کم بگو کارشو عوض کنه همونجوری که خونه رو کم کم ر ...

بابا اگه میذاشت میرفتم بیرون کار میکردم اون چندساعتی که پسرم نیس. واسه سبزی هم رفتم اینجا سوال کردم گفت خودت باید ببری پاک کنی و بیاری وخیلی کم میدادن. من چجوری یهد ۵۰ کیلو ۱۰۰ کیلو بیارم و ببرم.الان همینجوریش زانوهام درد میکنن میشینم دیگه بزور باید بلند شم. کتف سمت چپمم یخورده کار میکنم شدید درد میکنه

یعنی از روزی که اومدین خونه جدید غذا نمیخورین؟ چرا حس میکنم اغراق میکنی