2777
2789

تازگیا متوجهش شدم 

علتش چی میتونه باشه

کسی اینجوری بوده؟ خوب میشه  بدتر نمیشه؟

شرایط دکتر رفتن ندارم فعلاً 

گفتم شاید بخاطر لوازم آرایشی و مراقبت پوستی باشه این هفته هیچی نزدم ب پوستم ولی هیچی ب هیچی

مشکلات هورمونی و نور خورشیدم ک نمیتونه باشه؛ چون لک اونا تیره میشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پیسی نیست؟

وای نهههه😭💔

سابقه نداریم اصن تو خونواده 

مگه لک و پیسی مادرزادی نیس؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

وای نهههه😭💔سابقه نداریم اصن تو خونواده مگه لک و پیسی مادرزادی نیس؟

من مامانم چند ساله یه لکه سفید روی گردنش داره پیسیه،سابقه خانوادگی هم نداشتن

ولی اول باید بری دکتر تشخیص بده چیه شاید قارچ باشه 

نگران نباش مامان من حنای بی رنگ و نوره زرنیخ دار استفاده می‌کنه و می‌زاره روی اون لکه ، چندساله اصلا بزرگ نشده

من مامانم چند ساله یه لکه سفید روی گردنش داره پیسیه،سابقه خانوادگی هم نداشتنولی اول باید بری دکتر تش ...

💔😭

گردن ب هرحال

صورت اونم پیشونی خیلی تو ذوق میزنه

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازی ...

11

11

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه که درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه صفرا به تعادل برسه تا بیماری ریشه ای درمان بشه نه موقت
لک سفید پیشانی شما بستگی داره چجوریه اگه خدای نکرده لک پیسی یا بهق(اسم دیگه ای نمیدونم داره یا نه) اگه اینا نباشه احتمالا بخاطر گرمیجات هست که میخوری

یه مدت چیزای که خیلی طبعش گرم نخور ببین لکت بهتر نشد با درمانگر مشورت کن تاپیکمو بخون

وای نهههه😭💔سابقه نداریم اصن تو خونواده مگه لک و پیسی مادرزادی نیس؟

اوت قسمت اگه مو داره ببین موهاش،سیاه یا سفید؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)