2777
2789

تازگیا متوجهش شدم 

علتش چی میتونه باشه

کسی اینجوری بوده؟ خوب میشه  بدتر نمیشه؟

شرایط دکتر رفتن ندارم فعلاً 

گفتم شاید بخاطر لوازم آرایشی و مراقبت پوستی باشه این هفته هیچی نزدم ب پوستم ولی هیچی ب هیچی

مشکلات هورمونی و نور خورشیدم ک نمیتونه باشه؛ چون لک اونا تیره میشه

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نهههه😭💔سابقه نداریم اصن تو خونواده مگه لک و پیسی مادرزادی نیس؟

من مامانم چند ساله یه لکه سفید روی گردنش داره پیسیه،سابقه خانوادگی هم نداشتن

ولی اول باید بری دکتر تشخیص بده چیه شاید قارچ باشه 

نگران نباش مامان من حنای بی رنگ و نوره زرنیخ دار استفاده می‌کنه و می‌زاره روی اون لکه ، چندساله اصلا بزرگ نشده

من مامانم چند ساله یه لکه سفید روی گردنش داره پیسیه،سابقه خانوادگی هم نداشتنولی اول باید بری دکتر تش ...

💔😭

گردن ب هرحال

صورت اونم پیشونی خیلی تو ذوق میزنه

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

11

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه که درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه صفرا به تعادل برسه تا بیماری ریشه ای درمان بشه نه موقت
لک سفید پیشانی شما بستگی داره چجوریه اگه خدای نکرده لک پیسی یا بهق(اسم دیگه ای نمیدونم داره یا نه) اگه اینا نباشه احتمالا بخاطر گرمیجات هست که میخوری

یه مدت چیزای که خیلی طبعش گرم نخور ببین لکت بهتر نشد با درمانگر مشورت کن تاپیکمو بخون

وای نهههه😭💔سابقه نداریم اصن تو خونواده مگه لک و پیسی مادرزادی نیس؟

اوت قسمت اگه مو داره ببین موهاش،سیاه یا سفید؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)