2777
2789
عنوان

اخلاقای عجیب خواستگارم

147656 بازدید | 1519 پست

یکی از آشناهامون یه پسره بهم معرفی کرده گفت خیلی پسر خوب و سالمیه

یه هفته ست باهاش حرف میزنم.کارش یه جوریه که باید جنس ببره شهرای دیگه.در طول روز ۴_۵ ساعت تلفنی باهام حرف میزنه شبا هم ۳_۴ ساعت باهام چت میکنه. گفتم زیاد از تلفنی حرف زدن خوشم نمیاد ولی میگه باید همو بشناسیم دوست دارم از خودم برات بگم که زودتر به شناخت برسیم.میگم وقت نهار برو نهازتو بخور میگه نه دوست دارم باهات حرف بزنم.میگم دیر وقته خسته ای بیا بخوابیم همش میگه لطفا نه نخواب یه کم دیگه حرف بزنیم.چند روز از حرف زدنمون گذشته بود گفتم میشه یه عکس برام بفرستی گفت تو گوشیم عکس ندارم گفتم یه عکس یهویی بگیر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار بهش گفتم به زور فرستاد.منم زیاد از عکسش خوشم نیومد روز بعدش گفتم بیا همو ببینیم.گفت فعلا زوده برای دیدن همدیگه و ازدواج صبر کن یه مدت بگذره. منم گفتم فقط چند دقیقه همو از نزدیک ببینیم.گفت نمیام،نمیتونم،فعلا زوده بزار یه کم با هم صمیمی بشیم

منم هم ناراحت شدم هم یه کم شک کردم که چرا نمیخواد ببینمش نکنه خیلی زشته.گفتم ولی دوست دارم بیای فقط از کنارم رد شو.بابا از ماشینتم پیاده نشو.گفت نمیام من یه مشکل دارم

اخرش نیومد منم دیگه پیام ندادم و یه کم رفتم بیرون.شب برگشتم پیام داد چرا ناراحت شدی اخه نمیتونستم بیام حالا بزار برای یه وقت دیگه و بنظرم زوده و....

گفتم ولی دوست دارم ببینمت اقا قرار شد چند روز بعد همو ببینیم

رفته بود آرایشگاه گفت رفتم موهامو مرتب کنم.منم گفتم میشه یه عکس بفرستی گفت نه ارایشگره موهامو خراب کرده باید برم پیش یه آرایشگر دیگه برام درستش کنه.گفتم مهم نیست اصلا لازم نیست باز بری ارایشگاه یه عکس یهویی بفرست.بازم خیلی مقاومت کرد.هر جوری بود عکس فرستاد.تو اون عکسه عین معتادا.لاغر لاغر فقط پوست و استخون،یه صورت سیاه،چشای گود رفته.یعنی دیدمش از چشاش ترسبدم انقد گود رفته بود

متوجه شدم اون عکس قبلی که فرستاده بود انگار مال قبل بوده. خیلی حالم بد شد گفتم نکنه معتاده.انقد حالم از عکس بهم خورد عکسه رو پاک کردم.دیگه فرداش اومد دیدمش اونم با هزار اصرار و زور و فقط از دور