2777
2789

لازم نیست آشنا کنی همینکه خودت جلوش رعایت کنی میفهمه. و اینو بگم که بچها از سن 2، 3 سالگی که شروع میکنن به فهمیدن حرف باید تربیتشون رو شروع کنی چون هنوز مغزشون کامل شکل نگرفته و با هر حرفی یه اطلاعات که قراره همیشگی باشه به رفتار هاشون اضافه میشه و 2 تا 4 سالگی حساس ترین نشونه من خودم تجربه اینو دارم و چیزایی که اوتنوفه یاد گرفتم هیچوقت از یادم نرفته و اصلا رفتارم دست خودم نیست و ناخودآگاه انجام میدم انگار بخشی از مغزم با اون رفتار ها شکل گرفته 

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!

من مذهبی نیستم اما از نظر من کاری کن خود بچه علاقه میدا کنه و زده نشه 

من یه دوستی دارم مذهبیه 

این حجاب رو رعایت میکرد ولی در حد معمولی خانوادس مذهبی بودن بعد این الان به خواست خودش چادری شده 

چقدرم علاقه داره و پایبنده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB