2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پروتز بیشتر باشه؟توضیح میدی

ببین جمعیت ایران داده میره سمت پیری برای همین فیزیوتراپی خیلی درآمد خوبی داره از طرفی تو ۴ ساله به درآمد میرسی برخلاف پزشکی که بعد ۷ سال فقط یه پزشک عمومی هست که تازه باید بره برای تخصص بخونه فیزیوتراپی با ۴ سال اول میتونی به درآمد خوبی برسی که مثلا تو سال اول و دوم کارت خونه و ماشین بخری

پروتز بستگی داره به شهر تو و شرایط اون شهر اگر بتونی برای خودت کار کنی 

البته باز فیزیوتراپی درآمدش بهتره 

من تو یه استان کوچیک و فقیر و مرزی هستم بنظرت پروتز برام خوبه؟؟

اگر کنکوری هستی لطفا لطفا الان به نتیجه فکر نکن فقط بخون

فقط درس بخون برای تحقیق درباره رشته ها بعد کنکور ۲ ماه تمام وقت داری میری طبق رشته ات با شاغلین اون رشته صحبت میکنی اما الان بخون که دستت برای انتخاب رشته ازاد باشه نه اینکه بین زاهدان و ایلام انتخاب کنی

دقیقا میخواستم تاپیک بزنم پروتز دندان بهتره یا فرهنگیان

فرهنگیان  اگر حقوق ثابت تعطیلی زیاد تمیزی و راحتی محل کار برات مهمه.   پروتز اگر امکان پیشرفت و استقلال کاری برات مهمه و میدونی آدم تلاش گری هستی 

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!

فیزیو 

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!