2777
2789

۲۷ سالمه اینقدر از آمپول میترسم که نگو موقعی که میخواد بزنه اصلا حالم بده

سرما خوردم یک جوری سرفه میکنم صدای بوق کامیون میدم

هر سرفه گلوم درد می‌کنه چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس من اینجام 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ترس نداره

امپوله خنجر نیست که

یه سوزن ریز 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

ترس ندارهامپوله خنجر نیست کهیه سوزن ریز

انگار مورچه گازت گرفته

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

فقط ترسش بده من خودم تا روزی که عروس شدم هیچ وقت نمیزدم همه میدونستم میترسم کاریم نداشتن تا چند ماه طول میکشد تا خوب بشم

چند روز بعد ازدواجم سرمایی خوردم که نگو اول رفتم درمانگاه برام آمپول نوشت شوهرم رفت بگیره زدم زیر گریه من نمی‌زنم 

اون شب رو در رفتم 

شب بعدش بدتر از قبل شدم شوهرم با داد و بیداد زورکی بردم آمپول بزنم یعنی نفس نداشتم اینقدر میترسیدم تپش قلب شدید گرفته بودم که ول کن نبود ولی وقتی زدم خودم هم خندم گرفته بود که ازاین میترسیدم

ولی حقیقتا الان هم بعد از چند سال هروقت قرارع بزنم با این که می‌دونم درد نداره ولی از ترس و تپش میمیرم وزنده میشم