2777
2789

مدیر ساختمون عکس از پیاده رو گرفته که بیاید اینم از همسایه ی نمونمون که قفس پرنده جلو در ساختمون تمیز کرده 

این کار من بوده ولی قفس پرنده تمیز نکردم دون عروس هلندیام بود که فوت کردم پوست ارزنا بریزه بعد از پنجره فوت کردم باد برده چند تا دونه هم ریخته

بخدا من جلو در کا ن د و م دیدم انداختن جعبه پودر موبر انداختن قشنگ یه بشقاب قورمه سبزی خالی کردن آشغال از بالا پرت کردن مشماش جلودر ساختمون ترکیده کسی چیزی نگفته اونوقت پوست ارزن واقعا به نظرم خیلی خنده دار اومد اونم داخل پیاده رو نه جلو در ساختمون نظرتون چیه 

واقعا ساختمون عجیبیه ۶ صبح صدای سگ همسایه خواب از سرت میپرونه اونوقت عجیب بود این عکس

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چی بگم والا پوست ارزن چیزی نیست 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب والا کار همتون باهم اشتباهه😑

کار بقیه رو قبول دارم ولی پوست ارزن؟؟؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کار بقیه رو قبول دارم ولی پوست ارزن؟؟؟

به هرحال جای زباله تو سطل زباله هست نه تو کوچه خیابون فداتشم قبول کن ک کاره شماهم مثل بقیه اشتباهه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

به هرحال جای زباله تو سطل زباله هست نه تو کوچه خیابون فداتشم قبول کن ک کاره شماهم مثل بقیه اشتباهه

یعنی شما توی خیابون راه میری نشده تیکه چوب برگ درخت میوه کاج ببینی؟؟؟ اینم چیزیه که باد میخوره میره به طبیعت برمیگرده 

شانسسس نداریم ،همسایه منم سر غذا پختن به من گیر میده ،داخل تراس درست میکردم گفت نکن گفتم باشه ،حالا تو خونمم میگه بی وقت غذا درست نکن مثل همه صبح بپز نصف شب بو راه ننداز،من سرکار میرم فقط همون وقت وقتم ازاده

شانسسس نداریم ،همسایه منم سر غذا پختن به من گیر میده ،داخل تراس درست میکردم گفت نکن گفتم باشه ،حالا ...

اینجارووووو از من بدتر تویی که جانم 

به بقیه چه ارتباطی داره وااااا به حق چیزای ندیده و نشنیده

یعنی شما توی خیابون راه میری نشده تیکه چوب برگ درخت میوه کاج ببینی؟؟؟ اینم چیزیه که باد میخوره میره ...

چه ربطی به درخت و کاج داره ؟

چیزی که شما ریختی با چیزی که خودش تو طبیعته و میریزه فرق داره

چه ربطی به درخت و کاج داره ؟چیزی که شما ریختی با چیزی که خودش تو طبیعته و میریزه فرق داره

باش شما و مدیر ساختمون درست میگید

باش شما و مدیر ساختمون درست میگید

نه شما راست میگید به هرحال زباله ، زبالست نمیتونی الکی خودتو توجیه کنی 

من همون اولم گفتم کار همتون اشتباهه نگفتم مدیر ساختمونت کار درستی کرده و شما مقصری😑