2777
2789
عنوان

انتخاب رشته 😪برای صدمین بار خواهرا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 27 پست
من نگفتم به هردو علاقه ندارم بادقت بخونید گفتم به انسانی علاقه دارم ولی بازار کار نداره

اره متوجه شدم مثال خودمو زدم که چه اتفاقی برام افتاد برای همینم پیشنهادم انسانیه ک علاقه دارب

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

تجربه شخصی من‌ میگه برو سمت استعدادت نه علاقت 

چون علاقه به مرور زمان تغییر می‌کنه ممکنه بزرگتر بشی به چیز دیگه ایی علاقه پیدا کنی یا اکثرا تحت جو کنکور و نهایی و ... انقدر استرس به آدم وارد میشه که علاقه کلا از یادش میره فقط باید بخونه...

از طرفی استعداد چیزیه که همیشه باعث میشه از بقیه جلوتر باشی ، ذهنت اون مطالب رو بهتر بپذیره و سریع تر و بهتر یاد بگیری. وقتی ببینی تو چیزی خوبی خود به خود علاقه مند میشی و استعداد هم هیچوقت تغییر نمیکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تجربه شخصی من‌ میگه برو سمت استعدادت نه علاقت چون علاقه به مرور زمان تغییر می‌کنه ممکنه بزرگتر بشی ب ...

ممنونم 

استعدادم انسانیه ولی بازار نداره آخههههه 

خب من چیکار کنم😢

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

ببین من کوه تجربم😂

پارسالم کنکور داشتم

فقط میتونم بگم اگه ریاضیاتت خیلی خوبهههه بیا اگه صفری دور و بر تجربی نیا 

اخرش افسردگیه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

ببین من کوه تجربم😂پارسالم کنکور داشتمفقط میتونم بگم اگه ریاضیاتت خیلی خوبهههه بیا اگه صفری دور و بر ...

کوه تجربه الان چه میکنه😂

ممنونم استعدادم انسانیه ولی بازار نداره آخههههه خب من چیکار کنم😢

فکر کردی همه رشته های تجربی آیندش عالیه؟ جز چند تا رشته تاپ بقیه رشته ها معمولی و متوسط حساب میشه چه از لحاظ بازار کار چه درآمد. وقتی استعداد و علاقت تو انسانیه با فیزیک اوکی نیستی میتونی مطمئن باشی بری تجربی تاپ میاری که از بازار کارش مطمئن باشی؟ اگر آره که برو تجربی اگرم نه همون انسانی

وقتی علاقه و استعداد انسانی رو داشته باشی تو کنکورش موفق میشی تو دانشگاه موفق میشی و بازار کار خوبی برای خودت پیدا میکنی ولی اینم به شرطی که واقعا انسانی رو از ته دل بچسبی و با نامیدی نخونی ...

فکر کردی همه رشته های تجربی آیندش عالیه؟ جز چند تا رشته تاپ بقیه رشته ها معمولی و متوسط حساب میشه چه ...

ممنون از راهنمایی خوبتون زحمت کشیدید وقت گذاشتید