2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کی دعوا میکردی🥲

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برا من فقط با قرص خوب میشه الان هم به شدت سردرد دارم خودت رو اذیت نکن ی قرص مسکن بخور

خوردم بازم زوق زوق میکنه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

پاراستامول پودر دارچین بزار 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

«اِرتوران، هدیه‌ای از خدای آسمان و مادر اُمای تو دریافت کردم. آه اِرتوران، حتی نمی‌دانی که چقدر دوستت دارم. عشقم آن‌قدر بزرگ است که نه زمین، نه آسمان، جای پناهی برایش نیست.»

با این شعر آرامش بگیر و تمرکز به زیبایی ها کن 

تو لطیفترین زاده ی بشری 

«اِرتوران، هدیه‌ای از خدای آسمان و مادر اُمای تو دریافت کردم. آه اِرتوران، حتی نمی‌دانی که چقدر دوست ...

اه ارتوران نمیتونی بفهمی چقد دوستت دارم ، تو زمین و اسمون جا نمیشه .

مرسی از ترجمه ات عزیزم🌺 این دلنوشته من برا پسرمه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile