2777
2789

پارسال رفیق شدیم همشریهمم هس فقط دو سال ازم کوچیکتره ،یمدت حرف نزدیم

تا من خبری ازش نگیرم اونم نمیگیره ،چن وقت پیش استوریشو ریپ زدم اونم جواب داد اخر حرفمون من پرسیده بودم خودت چطوری جواب نداد😐

بعد از یک روز پیاممو پاک کردم (از این بی احترامیا خیلییی بدم میاد)

بنظرتون دوباره پیش قدم شم باهاش حرف بزنم میخوام باهم بریم بیرون اخه باید راجب چندتا چیز مهمم صحبت کنیم ،اونم میخاد راجب چند تا اتفاق بگه ولی خب هب میپیچوند ،بنظرم حضوری بهتر باشه حرف بزنیم ولی نمیخام غرورمو خورد کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منم همچین دوستی دارم بااینکه هی کنسل میکنم قرارمونو جواب پیامشو نمیدم ولی بازم بعد یه مدت پیام میده 

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

نه منم همچین دوستی دارم بااینکه هی کنسل میکنم قرارمونو جواب پیامشو نمیدم ولی بازم بعد یه مدت پیام می ...

میتونم بپرسم چرا جواب پیامشو نمیدی؟

اینم بگم من هیچ وقت شروع کننده پیام نبودم جز دفعه پیش همیشه خودش پیش قدم میشد 

میتونم بپرسم چرا جواب پیامشو نمیدی؟اینم بگم من هیچ وقت شروع کننده پیام نبودم جز دفعه پیش همیشه خودش ...

چون زیاد اهل بیرون رفتن و دوست بازی نیستم براهمین اصلا بعضی وقتا حس نفرت میکنم اون برعکس من خیلی پرانرژی و اجتماعیه و خیلی دخترخوبیه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile