2777
2789

دیگه واقعا این ویژگی مامانم داره میره رو اعصابم صد بار بهش گفتم بدم میاد این موضوعو بهش اشاره کنی حتی اون وقت گاه و بیگاه هی بحثشو پیش می کشه تاام میگم نگو مه نه که خواستگار داری😐

19 سالمم بیشتر نیست نه این که بگن آخه ترشیدمم

میگم خو من قصدشو ندارم نمی خوامم که خواستگار داشته باشم

امروزم داشتم می گفتم خوش به حال دختر خالم قراره پولدار شه چون خواستگار پولدار اومده براش باز اینم ربط داد به شوهر بعد دیگه عصبانی شدم گفتم چرا همش شوهر شوهر می کنی خستم کردی دیگه وقتی چندین بار بهت فگتم حتی از پیش کشیدن حرفشم بدم میاد چرا هی حرفشو میاری وسط 

بعد در اومده میگه که آرهههههه تو دلت شوهر می خواد که گیر دادی به این یه حرف من انقد عقب مونده نباش یکی بیاد بگیرتت و فلان

بعدم تلفنو روم قطع می کنه

باور کنید احساس می کنم سلامت روانمو کامل دارم از دست میدمممم چرا بقیه دوستام تو خوابگاه هی میگن مامانای ما میگن ما دخترمون و شوهر نمیدیم فلان ما دبه ترشی انداختیم

اون وقت مامان من مسرانه داره جهاز می چینه

واقعا قلبم درد می کنه از دستش :/

برعکس من مامان مخالفه ازدواجمه😀

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر میکنه ابنطوری سر و سامون میگیری شایدم واقعا براش مزاحمی میخواد از شرت راحت بشه

والا چه مزاحمتی من که این ور برا خودم تو خوابگاهم سال تا ماه نمی بینیم همو

نخیر این ناشی از تفکرات سنتیشونه معلوم نیس چی کردن تو اون مغزشون اوج موفقیتو همین شوهر کردن و بچه زاییدن می دونن

برعکس من مامان مخالفه ازدواجمه😀

خوش به حالت . من ۲۱ سالم بود مامانم باهام گنداخلاق شد . چرا می‌خوام خواستگاری رو که دوست ندارم رد کنم. خواهرم هم میخواست من رو از سر راه برداره هی می‌گفت خونه داره. منم که از پدرم متنفر بودم جواب مثبت دادم . ولی کاش زبانم لال شده بود. لعنت بر پدر و مادر و خواهرم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من درک می کنم چی می گی هیچ وقت حرف از پسر و مرد کلا جنس مخالف نباید بزنی وگرنه شروع میشه هر وقتم دید ...

اصلا من خودمو هنوز بچه می دونم انقد بدم میاد انقد بدم میاد از این چیزا حرف می زنن جلوم که باور کن می خوام پاشم سرمو بکوبونم تو دیوار

و بعد که میگم نگید همشون فک می کنن دارم چسی میام و اینا اداست ولی نه عاقا من واقعا بدم میاد نگید این حرفای سمی رو پیش نکشید جلوی من

تاام یه چیز میگم که نمی خوام مامانم میگه غلط می کنی وااای دیدی اون عمت ازدواج نکرد چی شد ترشید فلان

میگم خب تو خوبی که یه خانواده روان پریش تشکیل دادی اون الان حداقل آقا بالاسر نداره اندام و همه چیشم که خوشگل مونده پولدارم که هست

والا چه مزاحمتی من که این ور برا خودم تو خوابگاهم سال تا ماه نمی بینیم همونخیر این ناشی از تفکرات سن ...

والا همین جا هم همینه ..... ندیدی تاپیک میزنن خانمه چند سالتونه چند تا بچه دارید

یعنی فقط همین تنها دستاورد زندگی شون هست ‌...... 

بعد از اون طرف یه عده دیگه شون تاپیک میزنن شوهراتون چند سالشونه چند سال سابقه بیمه دارن یا مثلا شغلشون درآمدش چقدره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والا چه مزاحمتی من که این ور برا خودم تو خوابگاهم سال تا ماه نمی بینیم همونخیر این ناشی از تفکرات سن ...

خب پس وقتی دوری و نمیبینیش وقتی زنگ زد راجب ازدواج حرف زد گوشی رو قطع کن خودش میفهمه دیگه نمیگه

دیگه خودت گفتی دیگه. در حد فکر خودش تلاش می کنه. دنیا از نظر اون اینجوریه. حرص نخور. 

ارتباطت رو کم کن. زنگ نزن هی بخواد از این حرفا بزنه. خواست شروع کنه پاشو برو. 

آخر هفته کمتر برو. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685