2777
2789
عنوان

خانمای راننده

282 بازدید | 46 پست

چقد طول کشید تا تونستین تو مسیر های شلوغ رانندگی کنید و تمام مهارتهای رانندگی رو مسلط بشین و دیگه خاموش نکنین و ریپ نزنه ماشین و به موقع و خوب دنده کشی رو انجام دادین،؟

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

دنده کشی که راحته

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دنده کشی که راحته

ببین دنده کشی رو بلدم ها .موقع دنده عوض کردم بد جا نیره و سفته برام انگار .با ماشین خاموش کلی تمرین کردم عالیه ولی در حین حرکت میخوام از ۲ برم به یک مثلا .احساس میکن دسته دنده الان میشکنه🤣

ایشون مبتدین حتمابرای مبتدی همه چی سخته امیدوارم حرفام براتون قابل درک باشه

اره 

توی حالت خاموش کلاج بگیره دنده عوض کنه ،خیلی تاثیر خوبی داره 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

کلا تنها رانندگی کنم و از پسش بربیام ۳یا ۴ماه بعد

اللن منم تنهایی میرم.ولی خب بدون ایراد نیس و این که تو ساعت خلوت میرم .

نمیدونم فک کنم یه شیش ماه تا یه سال ولی الان که سه سال میگذره دیگه همه جا تو هر شرایطی میرم و تقریبا ...

چه عالی پس من به زمان نیاز دارم .من تقریبا ۶ بار نیم ساعته تنها رفتم و توقع دارم عالی باشم

ببین دنده کشی رو بلدم ها .موقع دنده عوض کردم بد جا نیره و سفته برام انگار .با ماشین خاموش کلی تمرین ...

باید حتما کلاج رو تا آخر بگیری  دنده رو ملایم  با آرامش  تا آخر بزنی خوب جا بخوره

ایشون مبتدین حتمابرای مبتدی همه چی سخته امیدوارم حرفام براتون قابل درک باشه

اره گلم مبتدی ام.بعضی چیزها که اوایل برام سخت بود الان برام عین آب خوردن شده .میگم کاش تمام مهارت های رانندگی برام همینجور بشه

باید حتما کلاج رو تا آخر بگیری دنده رو ملایم با آرامش تا آخر بزنی خوب جا بخوره

کلاچ تا ته میگیرم .شاید یکم عجولم برای تعویض دنده 

اللن منم تنهایی میرم.ولی خب بدون ایراد نیس و این که تو ساعت خلوت میرم .

کم کم رو دور میفتی ..اوایل رانندگی تو جاهای شلوغ و شب شرو کردم..تایم روز و خلوت سختم بود ..

تمرین و تکرار و دقت میخاد ..عجله نکنی..عکس العملت سریع باشه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
کم کم رو دور میفتی ..اوایل رانندگی تو جاهای شلوغ و شب شرو کردم..تایم روز و خلوت سختم بود ..تمرین و ت ...

چه جالب جای خلوت براتون سخته؟

من آرزومه برم جاهای شلوغ تو ساعتای شلوغ ولی هنوز تسلط کامل ندارم گه بخوام این کارو کنم