2777
2789
عنوان

دارم برمیگردم

112 بازدید | 9 پست

شهرمون از خوابگاه 

البته نیم ساعت راهه

ولی واقعا سخته دوری از خانواده منی که تا حالا از خانوادم دور نبودم

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

بقیه هم از کودکی از خانواده دور نبودن بعد از رفتن به دانشگاه جدا شدیم،. اگه رشته خوبی درس میخونی روی خودت کار کن قوی بشی. تا ابد که نمی تونی توی خونه بمونی

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
بقیه هم از کودکی از خانواده دور نبودن بعد از رفتن به دانشگاه جدا شدیم،. اگه رشته خوبی درس میخونی روی ...

اره میدونم 

تا از خانواده دور نشم پیشرفتی نیس

رشتمم ارزش داره

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم تا از خانواده دور نشم پیشرفتی نیسرشتمم ارزش داره

رشته ت عالیه، سعی کن ادامه بدی اگه دوست داشتی دوباره کنکور بدی هرگز انصراف نده، همزمان با تحصیل کنکور شرکت کن اگه رشته بهتری قبول شدی بعد تصمییم بگیر

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
اگه دوست صمیمی پیدا کنی دوری از خانواده برات راحتتر میشه

من متاسفانه ادم درونگرا و اجتماع گریزم

هم خوابگی هام خوبن واقعا 

مشکل از خودمه که خونگرم نیستم