2777
2789
عنوان

اسکرین از خواستگار سمی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 157266 بازدید | 1075 پست
طرح چیه؟

دوربین طرح ترافیک توی تهران بعضی خیابونا و محله ها که خیلی شلوغ میشه دوربین هست پلاک ماشین بری جریمه میشی ۵۰۰ هزار تومان آقا بخاطر طرح نمیاد سر قرار😂😂😂

خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بلد نیست با یه خانم چطور رفتار کنه

آدمی که اینطوری سریع میاد خودمونی صحبت می‌کنه تجربش بالاس.‌

برخلاف شما 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

بابا جدی پدرشو دارودی خوب یه جا اوکی میکردی منم بودم اعصابم خورد میشد چند بار بهت گفته یه جا اوکی کن ...

اون چرا اوکی نکرد؟

چرا همونجا که قبول کردم بیاد کافه ی اول قبول نکرد و پرسید کجا ساکنین و فلان جا نزدیک تره و باز بحث کرد؟

واقعا اسکرینارو نمیخونید یا الکی طرفداری میکنید؟

من نمیخوام به هر قیمتی ازدواج کنم

صداقت برام خیلی مهمه

مطمئن بودم که قصد نداره کافه ای که من گفتم بیاد حالا به هرررر دلیلی و مطمئن بودم که الکی داره تعارف میکنه و عمدا پذیرفتم که به خاطر بیاد همونجا که طرح بود تا ببینم که حرفشو چقد سریع عوض میکنه و همینم شد آخرم به جای اینکه خودش بیاد داشت سعی میکرد منو متقاعد کنه 

هی پیش پای من راه حل میذاشت مردک 

سوال اینجاست تو که انقد خوب بلدی چرا خودت انجام نمیدی؟

نمیدونم واقعا فهمیدن اینا چرا انقد براتون سخته ولی من اومده بودم یکی اینارو ببینه و دو تا چیز بگه من خنک شم ولی هی حرف بی ربط کامنت میشه 

دوربین طرح ترافیک توی تهران بعضی خیابونا و محله ها که خیلی شلوغ میشه دوربین هست پلاک ماشین بری جریمه ...

آها

خب به نظرم منطقیه چرا ۵۰۰ تومن جریمه شه ☹️

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
آره واقعا منم از صمیم قلبم میخوام هممون یه شوهر مث بابات گیرمون بیاد😂👍❤️

عززیززممم😁😁😁ایشالا 🥹🥹🥹🙈🙈🙈❤️❤️❤️

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

تحمل اینجور آدما برام سختهقشنگ معلومه پرروئه

سریع قضاوت نکن شاید نباشه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اون که اره دقیقا بخاطر همین میگم هر ننه قمری رو نباید قبول کنه برای اشنایی، گزینش شده باشن. و ببین ...

متاهلی یا مجرد ؟ خودتم خواستگار زیاد داشتی ؟

من اونایی که بدون آشنایی رد کردم واقعا یه دلیل بزرگ برای رد کردنشون وجود داشت 🤣مثلا ظاهر یا گاف هایی که میدادن 

من فکر کنم الان متوجه شدم منظور شما چیه 

شما میگی با همه قرار آشنایی نذارید اگه شرایط ظاهریش خوبه باهم قرار بذارید وگرنه که سریع رد کنید

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰