2777
2789
عنوان

اسکرین از خواستگار سمی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 157266 بازدید | 1075 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همون 3 اسکرین اول رو دیدم نمیدونم باز گذاشتید یا نه 

ولی من اصلا خوشم نیومد اولش خوش برخورد  با احترام بود یهو انگار نتونست تحمل کنه تغییر کرد

ولی خوب با توجه به سنت سر سری رد نکن یخورده برو ببینش 

چون معمولا رنج سنی که بیاد خاستگاری شما 35 تا همین 40 ساله 

پس اینکه بخاطر سن رد کنی دلیل خوبی نیست 

قیافش و اخلاقش و ثروتش رو از نزدیک ببین 

ایندتون رو ترسیم کن یه تصمیم خوب و قطعی بگیر 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نه ببین تاپیک های دیگشو خوندم با هزارتا خواستگار اشنا شده، ببین این یه مبحث روانشناسیه که تو اگه بر ...

یکی از یکی داغون ترن واسه همین ازدواج نمیکنم

آدم مجرد بمیره بهتر از تباه شدن با یه مرد خودخواهه

نه ببین تاپیک های دیگشو خوندم با هزارتا خواستگار اشنا شده، ببین این یه مبحث روانشناسیه که تو اگه بر ...

من خودمم خواستگار زیاد داشتم و با چندتاشونم یک جلسه اشنایی رفتم ولی همین تجربه ی حرف زدنم باعث شد هم از رد کردنشون پشیمون نشم هم اولویت های مهمم رو مشخص کنم

ولی حرف شما که میگی بین دو نفر  یکی رو انتخاب کنه درست نیست این میشه چشم و گوش بسته ازدواج کردن پس فردا تو زندگی انواع حرکت ها رو از پسره میبینه و پشیمون میشه و جدا میشه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اختلاف سنیتون خیلی دیگه ب خاطر اون حرفا تو سر هم نمیرهچون اختلاف سنی باعث میشه دعوا میش بیاد حرفاتون ...

فدات عزیزم

خودمم موافق نبودم ولی ملاکم چیزای دیگه هست خوش اخلاق باشه با بقیه‌ش کنار میام

یکی از یکی داغون ترن واسه همین ازدواج نمیکنمآدم مجرد بمیره بهتر از تباه شدن با یه مرد خودخواهه

ببین میدونم،  فهمیدم دختر پخته ای هستی،  ولی اینقدر نزار کیس بهت معرفی شه تاثیر معکوس داره.  دقیقا یکیو من میشناسم اینجوری هی بهش معرفی میشد مذهبی ام بود خیلی انتخاب نمیتونست کنه تو یکیاز کامنتام برات نوشتم چرا

تهشم گفت تو بلد نیستی

بابا جدی پدرشو دارودی 

خوب یه جا اوکی میکردی 

منم بودم اعصابم خورد میشد 

چند بار بهت گفته یه جا اوکی کن ؟همش بهانه هاوردی 

حرفاش واقعا منطقی بود  

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

گفتم

برو ببینش و حرفات رو بزن بهش بگو من هیچ علاقه ای بهت ندارم 

بگو تو آقای خوبی هستی ولی باب دله من نیستی بگو 

من دوست ندارم در اینده  باهم به مشکل بخوریم 

بگو بلخره دوست داشتن  هم مهمه

بلخره باید بتونم تورو بپزیرم  بگومن هیچ حسی بهت ندارم

زندگی شوخی بردار نیست 

زندگی خودته پاش وایستا و نه خودت رو بدبخت کن نه اون رو

واقعا تو این هشت سال زندگی مشترک به حرف شما رسیدم😊🌹

من خودم مجردم و این نکته رو از زندگی اطرافیانم که بادوامه کشف کردم 

اینجا هم دیدم تا تقی به توقی میخوره نسخه طلاق رو برای هم میپیچن 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اونجا که گفت سرت جای دیگه مشغوله نباید میگفتی حق باشماست و با یه پیام کوبنده و محترمانه باهاش کات می ...

من ضربه ای حس نکردم

فقط میخواستم بره😂

بهترین انتقام از آدمی که اذیتت کرده اینه که بذاری تو خریت خودش باقی بمونه