عشقدخت مدیر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 عنوان اسکرین از خواستگار سمی😑 | مشاهده متن کامل بحث + 157375 بازدید | 1075 پست سلام دوستان خوبین؟این آقا منو جایی دیده و با واسطه بهم پیشنهاد ازدواج داده منم شماره ی مادرمو دادم و مادرش با مادرم تماس گرفته و شمارمو بهش دادنقرار شد یه روز همو ببینیم ولی بنظرم اصلا ارزش دیدن نداره 1404/08/21 | 14:41 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقدخت مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 برام عجیب بود چطور همه طرفدارش شدنمن از رفتارش بدم اومد مخصوصا پیام اخر😑 منم واقعا نگران شدم که این همه آدم به یه آدم این شکلی حق دادن
عشقدخت مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 واییی یا خدا چقدر بد گفته آخرش گفته میرم سراغ کیس بعدی هر موقع خواستی بیا 😱نه کار خوبی کردی نرفتی ا ... فقط بابات❤️آی لاو یو ددی🤌
عشقدخت مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 اره اسی راست میگی حق باتوعه منم اولش نفهمیدم 🥲🩵 🥲خداروشکر اهل مشورت با بزرگتری
عشقدخت مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 اینایی ک میگن باماشین میام دنبالت بعد میریم یه جایی میشینیم معمولا تو همین ماشین دور میزنن و هیجا نم ... من قبلا یکبار با یه آقایی اینطوری بیرون رفتمطفلک از من خوشش هم نیومده بود ولی هم کافه برد هم منو برگردوند ولی اون خیلی پسر محترمی بوداین لحن خوبی هم نداره
عشقدخت مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 پیامارو دیدم تو محترمانه صحبت کردی بعد اون سر یه قرار هی طرح فلانه کرده بعدشم هنوز هیچی نشده منت شرق ... دقیقا منت گذاشت خوبه که شمام حسش کردیو عجیب بود که اکثر کاربرا اصلا متوجه نشدن
zara___64 عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 16225 ببین خواهر گلم هیچ آدمی صددرصد خوب نیس و هیچکسی هم صددرصد بد نیس از کجا معلوم این آقا خوبیایی نداشته باشه که برات خیلی مهمه؟ بزار ببینیش شاید خوشتون اومد انقدر زود رنج نباش خوشگلم
اسمون_ابی۲۲۳۳ عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 931 دقیقا منت گذاشت خوبه که شمام حسش کردیو عجیب بود که اکثر کاربرا اصلا متوجه نشدن اخه خودم ادم ریز بین هستم همه رفتارای طرف مقابل رو انالایز میکنم😅 از اینم ادم وایب خوبی نگرفتم حقیقتش🫣 بازم هر چی صلاحته همون پیش بیاد برات عزیزم 🩷
عشقدخت مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 ببین خواهر گلم هیچ آدمی صددرصد خوب نیس و هیچکسی هم صددرصد بد نیس از کجا معلوم این آقا خوبیایی نداشته ... حرفت درسته قشنگم ولی من روی لحن و کلام حساسم و ایشونم واقعا قشنگ صحبت نمیکنم من ادب و احترام لازم رو از کلام ایشون دریافت نکردم
عشقدخت مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 اخه خودم ادم ریز بین هستم همه رفتارای طرف مقابل رو انالایز میکنم😅 از اینم ادم وایب خوبی نگرفتم حقیق ... فدات عزیزم من که ادامه ندادم گلم تموم شد
جینی_۷۹ عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 406 از اونجا که گفت من غربم و بخاطر شما میام شرق، حس بدی گرفتم منت میذاره چرا
27اسمان عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 853 من قبلا یکبار با یه آقایی اینطوری بیرون رفتمطفلک از من خوشش هم نیومده بود ولی هم کافه برد هم منو برگ ... پس محترم بوده. ولی بعضیا خیلی هفت خطن. منم برام شده تجربه دیگه سوار ماشین نشم. همون از اول یه جا قرار بزارم و بگم خودم میام. مثه همون چت اول شما ک گفتی خودتون میاین. قبلشم بگم هرچی خوردم پای خودم ک یوقت سکته نکنن بخاطر پولش
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 1832 من چیز عجیبی توی صحبتهای آقا ندیدم، اما توی حرفای خودت چرا، ناراحت نشیا، ولی خیلی اعصاب خورد کن حرف زدی!
عشقدخت مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29381 از اونجا که گفت من غربم و بخاطر شما میام شرق، حس بدی گرفتم منت میذاره چرا آره بدتر از همه اینکه دورویی کرددیدی اولش هی گفت هر جا بگی فرق نداره بعد باز میگفت من که دارم به خاطر شما این همه راه میام شما هم به خاطر من فلان کن
داداشمممم عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 10410 فدات عزیزم من که ادامه ندادم گلم تموم شد گل دختر سن شما کم نیست که. به نظرم شما زیبا صحبت نکردید از اول. و صد البته که آقا رفتارش درست نبود اما شما یا سیاست میتونستی رفتار کنی.این که تموم شد بره دنباله کیسای بعدی آقای ۴۰ ساله سبک عقل اما برای بعدی ها لطفا یکم فکر کن بعد پیام بده 🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جینی_۷۹ عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 406 آره بدتر از همه اینکه دورویی کرددیدی اولش هی گفت هر جا بگی فرق نداره بعد باز میگفت من که دارم به خا ... خوب شد خودش رف پی کارشواقعا جالب نبود