2777
2789
عنوان

اسکرین از خواستگار سمی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 157375 بازدید | 1075 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی ک میگن باماشین میام دنبالت بعد میریم یه جایی میشینیم معمولا تو همین ماشین دور میزنن و هیجا نم ...

من قبلا یکبار با یه آقایی اینطوری بیرون رفتم

طفلک از من خوشش هم نیومده بود ولی هم کافه برد هم منو برگردوند ولی اون خیلی پسر محترمی بود

این لحن خوبی هم نداره

پیامارو دیدم تو محترمانه صحبت کردی بعد اون سر یه قرار هی طرح فلانه کرده بعدشم هنوز هیچی نشده منت شرق ...

دقیقا منت گذاشت خوبه که شمام حسش کردی

و عجیب بود که اکثر کاربرا اصلا متوجه نشدن

ببین خواهر گلم هیچ آدمی صددرصد خوب نیس و هیچکسی هم صددرصد بد نیس از کجا معلوم این آقا خوبیایی نداشته باشه که برات خیلی مهمه؟ 

بزار ببینیش شاید خوشتون اومد انقدر زود رنج نباش خوشگلم

دقیقا منت گذاشت خوبه که شمام حسش کردیو عجیب بود که اکثر کاربرا اصلا متوجه نشدن

اخه خودم ادم ریز بین هستم همه رفتارای طرف مقابل رو انالایز میکنم😅 از اینم ادم وایب خوبی نگرفتم حقیقتش🫣 بازم هر چی صلاحته همون پیش بیاد برات عزیزم 🩷

ببین خواهر گلم هیچ آدمی صددرصد خوب نیس و هیچکسی هم صددرصد بد نیس از کجا معلوم این آقا خوبیایی نداشته ...

حرفت درسته قشنگم ولی من روی لحن و کلام حساسم و ایشونم واقعا قشنگ صحبت نمیکنم من ادب و احترام لازم رو از کلام ایشون دریافت نکردم

من قبلا یکبار با یه آقایی اینطوری بیرون رفتمطفلک از من خوشش هم نیومده بود ولی هم کافه برد هم منو برگ ...

پس محترم بوده. ولی بعضیا خیلی هفت خطن. 

منم برام شده تجربه دیگه سوار ماشین نشم. همون از اول یه جا قرار بزارم و بگم خودم میام. مثه همون چت اول شما ک گفتی خودتون میاین. 

قبلشم بگم هرچی خوردم پای خودم ک یوقت سکته نکنن بخاطر پولش 

از اونجا که گفت من غربم و بخاطر شما میام شرق، حس بدی گرفتم منت میذاره چرا

آره بدتر از همه اینکه دورویی کرد

دیدی اولش هی گفت هر جا بگی فرق نداره بعد باز می‌گفت من که دارم به خاطر شما این همه راه میام شما هم به خاطر من فلان کن

فدات عزیزم من که ادامه ندادم گلم تموم شد

گل دختر سن شما کم نیست که. به نظرم شما زیبا صحبت نکردید از اول. و صد البته که آقا رفتارش درست نبود اما شما یا سیاست میتونستی رفتار کنی.

این که تموم شد بره دنباله کیسای بعدی آقای ۴۰ ساله سبک عقل اما برای بعدی ها لطفا یکم فکر کن بعد پیام بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤