2777
2789

اینارو یادگاری مینویسم

میخوام از روزی بگم که گفتن سرطان دارم
من چون لکه بینی داشتم رفتم دکتر و گفتن بقایای بارداری اخیره... رفتم کورتاژ تشخیصی انجام دادم... جوابش دیر اومد منم بعداز 7 ماه پیگیرش شدم
چون حس کردم چیز خاصی نباشه
وقتی جواب پاتولوژیو گرفتم بخاطر فضولیم رفتم از یه پزشک عمومی پرسیدم این چیه اخه من مادرم سرطان داره نگرانم🥲 گفت بله سلول ناشناخته دارید😑
من اصلا شوکه شده بودم برگه ازمایشو که گم کردمو گفتم به کسیم چیزی نمیگم زنگ زدم شوهرم گفتم فشارم پایینه باید برم دختر زنان خودم
با بدبختی خودمو رسوندم دکترم... تو خیابون حدیث کسا میخوندم 🙃 حالم اصلا خوب نبود
دکترم جواب ازمایشمو دید و گفت تکرار کورتاژ انجام میده تا ببینه خوش خیمه یا بدخیم 🥲
اومدم خونه و شوهرم هی سوال پرسید که چیشدو فلان و منم مجبوری گفتم که گفتن سرطان دارم😭
شوهرم خیلی گریه کرد 😔 به باباشو مامانش زنگ زد اونام شوک شده اومدن خونمون😔 حس بدی داشتم... قرآنو برداشتم گفتم خدایا من که بی کسم مادر مریض دارم ولم نکنن اینا😔 حسای بد یواش یواش داشت میومد سراغم
پدر شوهرم گفت دخترم تو برامون دوتا بچه اوردی ما ازت بچه نمیخوایم رحمتو دربیار ما حرفی نداریم

قرار شد بریم همدانو دختر سرطان شناسو ببینیم
دکتر گفت دیر اومدی 7 ماه زیاده اگر سابقه متاستاز دارید ممکنه به مثانه و روده زده باشه شما در پیش سرطان هستید🥲
دکتر حرف میزد ولی من نمیشنیدم صداشو
از گوشه چشمم اشک میومدو من فقط یاد بچه هام بودم

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نوبت عملو زدیم و دو روز بعد رفتم برا عمل
شوهرم شهر دیگه سر کاربودو مادرمم خبر نداشت و مادر شوهرمم بچه هامو گرفته بود منم با پدر شوهرن رفتم😔 علنن همراه نداشتم

داشت فشارم میوفتاد که شروع کردم قرآن خوندن تا ارومم کنه🥲

عمل انجام شدو جوابش 30 روز دیگه اماده میشد
توی راه برگشت پدر شوهرم راهو گم کرد 😔 از فکر زیادی نمیدونستیم کجاییم 😔

طفلی پدر شوهرم نگرانم بودو کاری ازمون ساخته نبود

منو شوهرم تو خونه حرف میزدیم ولی به روی هم نمیاوردیم بیماریمو میدونستم داغونه ولی چیزی نمیگفتیم 😔 دیگه دوست نداشتم بیرون برم کسیو ببینم... باشگاهمو ول کردم... به هر چیزی نگاه میکردم میگفتم بار اخره دیگه زیاد فرصت نداری... یهو میدیدم کمر دردم یا دست دردم یا دل دردم یا قلب دردم... میگفتم اه متاستاز زدم 😔
موهام شروع کرد سفید شدن
ابروهای خوش فرمم شروع کرد سفید شدن
خواب نداشتم
رو آوردم به خدا
اینقدر چله و ختم قرانو نماز حاجت برداشتم خودمو یادم دیگه رفت
دلم به وجود خدا گرمتر شده بود
میگفتم خدا عیب نداره تو میدونم صلاح منو میخوای... تو برای من بد نمیخوای من راضیم به رضای تو....
با صاحب الزمانم خیلی حرف میزدم
گفتم اقاجون قربونت برم من خیلی منتظرتم... میشه زودتر بیای؟ نکنه من برم تو بیای؟ حسرت دیدنت نمونه تو دلم🥲 قربون صدای دلنشینت برم من حیف نیست نشنومش؟ قربون قد رعنای تو برم حیف نیست اقتدا نکنم بهت؟
یه شب خواب دیدم دارم میزم مکه
گفتم اخجون دارم میرم مکه اخه من کجا مکه کجا😍 یهو صدایی اومد این مکه رفتن، خواسته تو از خدات بوده... از خدا بخواه هر چی میخوای... دیر یا زود میده بهت... تو فقط بخواه😍
این خوابو که دیدم گفتم پس خدا میخواد من باهاش حرف بزنم 🥰 هی دیگ خودمو دعا میکردم که من معجزه میخوام

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا امروز
رفتیم همدانو جواب ازمایشمو گرفتم
معجزه رخ داد
دکتر گفت عالیه جوابت
دارو درمانی میکنع فقط🥰

انگار دوباره متولد شدم
تمام دنیای تاریکم بهش رنگ داده شد
تمام دردهام یکی یکی از بدنم جدا میشد
تموم عشقم به دنیا برگشت
به اقامون گفتم اقا جان من اومدم تو کی میای؟
قرارمون سر جاشه؟

تا رسیدم خونه بچه هامو بغل کردم یه بغلی که مامان برگشته مامان اومده که بمونه خدا فرصت داده
رفتم وضو گرفتم شروع کردم نماز خوندن
هی اشک پشت اشک
گریه شوق
گفتم خدایا
همیشه به مو رسیدم ولی پارم نکردی
همیشه به ته خط رسیدم ولی خط کشیش کردی
همیشه بودی تو حتی وقتی که من نبودم
خدایا شکرت که دارمت تو عالم بی کسیام
خدایا شکرت که آبرو دارم پیشت به قدری که بگم معجزه میخوام
خدایا تو منو دوباره متولد کردی
برای سلامتی آقامون صاحب الزمان و شفای تمامی مریضا صلوات بدین