2777
2789

روحی خوب 

اما خستم ساعت سه خوابیدم پنج و نیم پاشدم رفتم دانشگاه تا هنوز هم استاد توضیح میده و من دیگه نمیفهمم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دیروزم کلاس داشتم از کلاس خسته دندون پزشکی بودم فردا صبحم باید برم دندون پزشکی باز 🤦🏻‍♀️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اونهایی که باهام صمیمی نیستن ولی وقتی حالشون رو میپرسم میگن هییی بد نیستم خوشم نمیاد

حتی اگه حالت خوب نیست من کسی نیستم که حال واقعیت رو بهم بگی بگو خداروشکر بگو مرسی بگو عالی...

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

خوب شکر خدا 

بچه رو خوابوندم که برم دوش بگیرم آب جلو چشمم قطع شد🤦🏻‍♀️😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

از اونهایی که باهام صمیمی نیستن ولی وقتی حالشون رو میپرسم میگن هییی بد نیستم خوشم نمیادحتی اگه حالت ...

هیچکس مجبور نیست اون جوری کە ماانتظار داریم رفتار کنە و شخصیتشو تغییر بدە

اصلا کسی از کجا میدونە من از اینجور واکنشا بدم میاد 

کلا دنیا ،دنیای تفاوت هاست

قرارنیست همە شبیە همدیگە باشیم

هیچکس مجبور نیست اون جوری کە ماانتظار داریم رفتار کنە و شخصیتشو تغییر بدەاصلا کسی از کجا میدونە من ا ...

بله قطعا همینطوره

این نظر منه و قطعا هست کسی که دیدگاهش کاملا متضاد من باشه🤝

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)