2777
2789
عنوان

چجوری ازدواج فامیلی میکنید

96 بازدید | 5 پست

بابام و عمم برای پسر عموم ازم خواستگاری کردن(از بچگی پدر و مادرش فوت شده)

خدایی هم وضع مالیش خوبه هم پسر خوبیه خم خوشگله و هیکلش هم خوبه تازه قدش هم همونیه که من میخوام 

ولی هر چی فکر میکنم اصلا نمیتونم به پسر عموم بگم عشقم😐🫠😂😂😂اصلا به عنوان شوهر یه جوریه برام 

چجوری ازدواج فامیلی میکنید؟سخت نبود براتون که فامیلی که همش دیدینش بشه شوهرتون؟خوبه یا بده؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم حرفتو قبول دارم خودمم ازدواجم باغریبس براپسرعموهامم میخواستن گفتم عمرن...ولی دلیل نمیشه چون ماها نمیتونیم بقیم نتونن ک بعضیا حتی عاشقن ..درهرصورت اونم ی پسر نامحرم و ازدواجم حلال

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
منم درکش برام سختهمخصوصا اونایی که خیلی شبیه هم هستن بعد بچه هاشونم شبیه خودشونن باز 🫠🫠🫠🫠خدایی ت ...

نه ما خیلی متفاوتیم😂😂😂😂اون برده به فامیلای بابام و به بابام هم شباهت داره ولی من کاملااااا شبیه مامانم و فامیلاش

فقط هردومون قد بلندیم و استخون بندیم درشتی داریم.شباهتمون ابنه😂😂😂😂