2777
2789
عنوان

به دوستم حسودیم میشه چیکار کنم

470 بازدید | 26 پست

من حدودا ۳۰ کیلو با رژیم و ورزش کم کردم از ۱۰۰ شدم ۷۰ 

بعد دوستم از من چاقتر بود ۱۲۰ اینطورا بود بعد چند ماه دیدمش نصف شده بود انقدر لاغر شده بود که من حدس زدم یا امپول زده یا عمل کرده یا … بلخره یه کاری کرده بعد به دروغ به من گفت اره من رژیم سخت گرفتم و هر روز ۷ صبح ناشتا باشگاه بودم در حالیکه ادم رژیم میگیره دیگه نای هیچ کاری نداره! 

خیلی حسودیم شد با پول باباش راه یه ساله رو یه شبه رفت بعدم منو خر فرض کرده میگه من با رژیم لاغر شدم! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شده باشه یا نشده باشه چه ضرری به تو زده که حرص میخوری بابتش؟

فقط زوم کن رو زندگی خودت 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اهمیت نده 

بله حتما عمل کرده  

ولی باور کن عمل اونقدر راحت نیست اذیت شده واقعا

من اطرافم دیدم که عمل کردن 

و درضمن هزار آفرین به اراده خودت  به نظرم اون باید به تو حسادت کنه که اراده داری 

شاید واقعا رژیم گرفته شوهر منم بدون رژیم خیلی لاغر شدن و هیچکی باور نمیکنه

نه میشناسمش نمیتونه رژیم بگیره 

داداشش هم یهو لاغر شد 

خانواده بخور و پولداری هستن همش در حال خوردن و کافه رستوران هستن 

ضرری نزده اما اینکه راه منو یه شبه رفت و بعد منو خر فرض کرده ناراحتم میکنه

زیاد سخت میگیری برات مهم نباشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)