2777
2789

من از مجبوری و اینکه بچه هام دوست دارن بخاطر عمه و عمو میریم

ی خواهرشو مجرد دارم و ی برادر شوهر متاهل اونم دوتا بچه داره مثل ما که دورهم خوش میگذره انصافا

ما ماهی دوبار میریم،هغته درمیون یعنی

بعد قرار شد هرچند هفته ما دعوت کنیم

بعد جاریم

خلاصه اگر من سالی یکبار دعوت کنم یا سالی

۲۰ بار اما جاریم فقط و فقط بکبار میگه

حالا اینکه شوهرم پسر بزرگست ،یا جاریم زرنگه تا تنبلیش میاد نمیدونم اما چون واحد بالای مادرشوهره قشنگ میدونن خیلی میره و میاد با فامیل خودش اما ماهارو اهمیت نمیده ک کلا۴ ادم بزرگیم و۲ بچه

بعد شوهرم مرتب میگه،ولشون کن بیا ما دعوت کنیم

منم گفتم بهم برمیخوره اینجوری،اصلا خونه مامانت هم کمتر بریم

هرهفته بریم سربزنیم بخاطر بچه ها،اما ماهی یبار شام بریم فقط 

میگ مامانم گناه داره هیچ جارو نداره مهمونی بره

بیا هر۳ماهیی بگیم حداقل بیان 

چکنم؟فقط بخاطر جاریم زورم میاد 

وگرنه مامان و خواهرش۲ نفرن

جاریمم دوست دارمش اونام۲ نفرن

اما حس میکنم اون چرا بی احترامی میکنه پس؟

مثلا من افطار دعوت کردم نوروز بود

باز دیدیم ازونا خبری نشد

باز تابستون ما گفتیم

باز خبری نشد

باز الانم شوهرم میگ دعوت کنیم

نمیشه هم مامانش خواهرش تنها بیان،زشته اینجوری چون اونا بالا هستن و کلا همه باهم خوبیم ب ظاهر 

باعث کدورت میشه و شوهرم و مادرش هم قبول نمیکنن

خودت بزار جای جاری ات.  

اون سبک زندگی خودشون داره که سالی یه بار دعوت می کنه 

نمی تونه به خاطر شما مدام سبک زندگی و برنامه هاش تغییر بده 

شما می تونی خونه مادرشوهر برید غذاشون رو هم با قابلمه ببرید که کسی اذیت نشه و بعد نخواهید برای جبرانش دعوت کنید.  یا انقدر شام و ناهاری نرید 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا من افطار دعوت کردم نوروز بودباز دیدیم ازونا خبری نشدباز تابستون ما گفتیمباز خبری نشدباز الانم ش ...

دیگه شوهرت اینجوری می خواد.  خودت هم باهاش راه امدی 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

خودت بزار جای جاری ات. اون سبک زندگی خودشون داره که سالی یه بار دعوت می کنه نمی تونه به خاطر شما مد ...

خوب مادرشوهر و شوهرم و خواهر و برادرش خیلی اصرار دارند به این شام هفتگی

تازه با اصرار من شد هفته درمیون

قبلش هرهفته شبهای جمعه بود

و اینکه شوهرم و برادرش باهم توافق کردن ک مثلا نوبتی کنیم

حالا جاریم میاد چ خونه مادرشوهر چ خونه ما

اما خودش دعوت نمیکنه اصلا

چیه جوونایادگرفتن خودشونوبااین واون مقایسه میکنن عزیزشمافقط وفقط به خاطر رضای خداداری صله رحم میکنی من. هفته یک بارروحتمامیرم درحالی که دوتاجاریم قطع رابطن ولی من اول خدابعد رضایت شوهرمودرنظر میگیرم هرکی مدل دوس داره میتونع زندگی کنه شماهم جاریتودعوا نکن ولی مادرشوهرت گناه داره 

جواب بدی رو با خوبی بده و به این چیزا هم فکر نکن برای رضای خدا مهمونی بده

اخه بدی هم نیست.   طرف که زور نکرده حتما من دعوت کن 

مثلا من افطار دعوت کردم نوروز بودباز دیدیم ازونا خبری نشدباز تابستون ما گفتیمباز خبری نشدباز الانم ش ...

منم همین مشکل رو دارم. هر وقت بخوام دعوت کنم باید برادر شوهرم با دو تا بچه و خواهر شوهرم هم با دو تا بچه دعوت کنم. روانی می شم. منم سالی دو بار بیشتر دعوت گیری نمی کنم. 13 نفر می شیم. در توانم نیست

بنظر من اصلا زش نیس فقط مادرشوهر و خواهرشوهرتو دعوت کن از قدیم گفتن رفت و آمد ن فقط رفت و رفت 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃