2777
2789
عنوان

برا پارتنرم هدیه گرفتم🎀🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 46 پست
هلما جان میتونم بهت درخواست برم تو رو خدا قبول خیلی نیاز دارم بهت

بله عزیزم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

گدا بازی😂😂😂

والا دلم نمیاد 🤭

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر اونم همینطوری بهت هدیه میده بخر

اون یدونه انگشتر با یه نیم ست برام خریده ولی من گدام همش تیشرت های ارزون میخرم همچین هم ذوق میکنه ها 😑😅

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یاد همسرم افتادم

۶ روز قبل تولدم برام کادو خریده بود دلش طاقت نیورد صبر کنه تا تولدم بشه🤣

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اون یدونه انگشتر با یه نیم ست برام خریده ولی من گدام همش تیشرت های ارزون میخرم همچین هم ذوق میکنه ها ...

بخرررر

اصلا میری تو بوتیک های آقایون خیلی حس باحالیه میگی میخوام برا پارتنرم لباس بخرم آدم خودش کیف میکنه😔🤣(بنده سالیان ساله سینگلم اینا همش فشار اونه)

عزیزم من با یه آقایی دوستم ،میخوام بدونم سرانجام رابطمون چی میشه؟🫠به نتیجه میرسیم باهم؟

اگه دلشو ب دست بیاری آره چرا ک نه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

چی گرفتی؟خانوماسایت درست شدبراعکس؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

همه ي اينا با هم پنج ؟ادرس بده بيام بخرم الان يه دونه ش اينقدر درمياد

تو اینستا بزن dayan_bootik قیمتاش خیلی خوبه 

من بخرم میگم ده تومن دادم به اینا بذار شاخ نشه 🤭