2777
2789

دیر ازدواج کردم ولی همش حسرت بود همش غصه خوردم همش خیالپردازی کردم. چرا واقعا اینقد اینجور بودم. چرا بعضیا اینقدر ریلکس و ارومن. ازدواجم هم سر همین قضیه ازدواج ناموفقی شد نه از نظر اعتقادی به هم میخورم و هم اینکه که خیلی خودمو دست کم گرفتم شوهرم منو به خاطر حقوقم‌گرفت الانم خیلی هار و وحشیه . خیلی بی ارزشم.

چقدر احمق بودم. تازه به حقوق رسیدم اصن برام اونهمه زحمتی که کشیده بودم مهم‌نبود شوهرمم مدرکش بالا بود خونه ماشین داشت منم گفتم عیب نداره غافل از اینکه چه حماقتی کردم.

شوهرم خسیسه کلی مشکلات گذروندم تا بخشی از حقوقمو‌خودم بردارم الانم نونمو‌تو‌خونم میزنم از بس ناراحته حقوقمو برمیدارم اصن نمیزاره به دلخواه خرجش کنم کتکم میزنه گاهی. منم دو تا بچه دارم و اصن نمیخام جدا شم چون بعد جدایی با دوتا بچه خبری نیس . برا بچه هاشم خوبه ولی واسه من افعی دو سره

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

ایتا داری کانال برات بفرستم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

تو واقعا مشکل داشتی

و نتیجه‌شم داری میبینی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا اجازه میدی پولتو بگیره ؟؟شما از نظر شرعی و عرفی حق اینو داری برای پولت تصمیم بگیری و شوهرت نمیتو ...

میگم خودم حماقت کردم بهش قول دادم یجورایی 

ایتا داری کانال برات بفرستم

چه کانالی هست؟

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

یعنی حاضری کتک بخوری بازم ،تو نمیزنیش اونموقه که میزنتت دیگه خط قرمز چی میتونه باشه

بارها رفتم قهر 

ب خاطر بچه هام برگشتم

چه کانالی هست؟

برای مشاوره زوجین هم در ارتباط با خودشون هم رابطه با اطرافیان .برای خودم نیستا ..نیان منو تعلیق کنن 😩😩😵😵😵😮‍💨😮‍💨

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میگم خودم حماقت کردم بهش قول دادم یجورایی

قول دادی وحی منزل نیست که نتونی بزنی زیرش 

مگه شوهرت هرچی قول داده بهت عمل کرده ؟؟؟؟

بابا تو که وضعت از خیلی از خانمای اینجا بهتره همین که حقوق داری یه پوئن مثبته 

اگه کتک میزنه سریع برو شکایت و وکیل بگیر پدرشو دربیار 

تو‌حتی محتاج کمک کسی نیستی 

والا خودتو دست کم میگیری 

من به این نتیجه رسیدم مردها بفهمن خیلی دلت ازدواج میخواد یا از اینکه باهات ازدواج کردن خیلی خوشحالی همه جوره ازت سواستفاده میکنن مخصوصا مالی 

چند نفر میشناسم اونام شاغلن، شرایط شون تقریبا مثل تو 

حالا باز تو میگی شوهرت بده، اونا میگن شوهرمون بد نیست 

نمیشه طلاق بگیریم که 🥴

برای مشاوره زوجین هم در ارتباط با خودشون هم رابطه با اطرافیان .برای خودم نیستا ..نیان منو تعلیق کنن ...

برا منم میفرستی؟ 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

قول دادی وحی منزل نیست که نتونی بزنی زیرش مگه شوهرت هرچی قول داده بهت عمل کرده ؟؟؟؟بابا تو که وضعت ا ...

ببین شکایت واسه وقتیه بتونی جدا شی من با دو تا بچه نمیتونم جدا شم . کتک زیاد نمیزنه ولی کلا وحشیه روانیه