2777
2789
عنوان

کیا بچشون اسفند دنیا اومده

611 بازدید | 37 پست

من باردارم سزارینی هم هستم اگه دکتر 38هفته سزارینم کنه زایمان میوفته 19اسفند خیلی دلم گرفته دوس داشتم بچم زودتر دنیا بیاد اسفند حالو هوای عیده منم شهر غرببم دلم میکیره نتونم برم شهر خودم چقد سخته

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانم😂

اسفند عالیه که.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی دختر منم 19 اسفند بدنیا اومده😍

اتفاقا بنظرم خیلی وقت خوبیه

کاش تو شهر مادرت زایمان میکردی همه کنارت بودن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الهی دختر منم 19 اسفند بدنیا اومده😍اتفاقا بنظرم خیلی وقت خوبیهکاش تو شهر مادرت زایمان میکردی همه کن ...

عزیزم خدا حفظش کنه دلت نگرفت نمیتونستی جایی بری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم اسفندیم ۲۰ اسفند وقت خونه تکونی ها به دنیا اومدم اون روزا ازبس کار دارم خودم تولدم و یادم نمیاد😂

بچه ت به دنیا بیاد حال و هوات از حال و هوا عید بهتر میشه اینقدر ذوق میکنی و خوشحالی که زمان زود می گذره

الهی دختر منم 19 اسفند بدنیا اومده😍اتفاقا بنظرم خیلی وقت خوبیهکاش تو شهر مادرت زایمان میکردی همه کن ...

نمیشه چون دخترام مدرسه دارن باید برن مدرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم اسفندیم ۲۰ اسفند وقت خونه تکونی ها به دنیا اومدم اون روزا ازبس کار دارم خودم تولدم و یادم نم ...

متاسفانه فکر نکنم اینطور باشه که شوق داشته باشم چون خدا خواسته بوده افسرده هم شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من طبیعیه انشالله فکنم اوایل فروردین میشه اسی الان چند هفته ات

عزیزم من طبیعی تو سونو برام زده 2فروردین ولی چون سزارینم چند روز میاد عقب الان هفته 22هسنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من طبیعی تو سونو برام زده 2فروردین ولی چون سزارینم چند روز میاد عقب الان هفته 22هسنم

من هفته نوزدهم برام 20فروردین زده که دوست دارم همون تعطیلات باشه که حداقل پسرم مدرسه نباشه وگرنه هم من هم شما که باید قید بیرون و عید دیدنی بزنیم .... ولی بنظرم خیلی شیرینه اصلا برا من مهم نیست میتونی ی هفته بعد زایمانت بری شهرتون مدارس هم تعطیل شدن

متاسفانه فکر نکنم اینطور باشه که شوق داشته باشم چون خدا خواسته بوده افسرده هم شدم

ناشکری نکن 

روزی نیست پیش خودم نگم اگه بچم سقط نمیشد الان فلان ماهش بود الان باید فلان کار می‌کرد 

بخدا یه حسرت تو دلم تا زنده هستم موند ولی چاره چیه راضی هستم به رضای خدا 

از روش طبیعی خدا خواسته باردار شدی عزیزم ؟؟؟