2777
2789
عنوان

بالاخره منم تونستم درامد داشته باشم😍 به نظرتون چیکار کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه به جان جفت بچه هام تاپیک قبلیمم هست ببین شدیدا دنبال کار و پول بودم میخواستم کار در منزل بزنم دید ...

ببخشید زود قضاوت کردم

از دست این کامنت تبلیغیا آدم به همه شک می کنه

پستاتو خوندم،خیلی وقته دنبال کار در خانه ای

اووخی مبارکت باشه😍

ان‌شاءالله به خوشی خرج کنی🤲🎀

یه شلوار بگیر.

ولی نظرم اینه طلا رو برو حضوری بخر..به ابن آپ ها و اینا اعتماد نکن.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

ببخشید زود قضاوت کردماز دست این کامنت تبلیغیا آدم به همه شک می کنهپستاتو خوندم،خیلی وقته دنبال کار د ...

خواهش میکنم عزیزم 

اره تو نی نی سایت هم دیدم خیلی من الان فقط برای خانواده تعداد اندکی از فامیل درخواست کردم خانواده ی شوهرم که زیادن و دوستام همه موندن که باید ببینمشون حضوری بگم بهتره تا تلفنی انشالله اونم یکم میشه در ماه بازم کمک خرجم میشه 

اووخی مبارکت باشه😍ان‌شاءالله به خوشی خرج کنی🤲🎀یه شلوار بگیر.ولی نظرم اینه طلا رو برو حضوری بخر..ب ...

ممننون عزیزم سلامت باشی اره اتفاقا امشب داشتم فکر میکرد جمع کنم به ده دوازده تومن رسید یک گرم طلا بخرم چند روز پیش یه تاپیک دیدم خانومه دستبند ظریف یک گرمی خریده بود 

ممننون عزیزم سلامت باشی اره اتفاقا امشب داشتم فکر میکرد جمع کنم به ده دوازده تومن رسید یک گرم طلا بخ ...

قربونت سکه و طلای دست دوم هم خوبه اجرت نداره 

یا مثلا میگن طلای آب شده و شمش....

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

اون چکاری هست

اون گلسر بود که با ربان درست میکنن میگفت دونه ای هزار حساب کردم خودمو میکشتم میشد ماهی چهارصد و پنجاه تومن الان کرده دونه ای دو تومن شاید برم بگیرم  فردا بازم غنیمته

اینم اگه دائمی بود خیلی خوب میشد