خدا جونم میدونی غیر از تو کسی رو ندارم که رفیق محرم همدم همرازم باشه توب بهترین سنم همزمان توی بهترین و بدترین شرایط هستم خدایا من میدونم تو چیو میخواستی به من بفهمونی و من فهمیدم
خدایا چند شبه باهات حرف میزنم امشب وسط درس خوندن یه نوری توی دلم چشمک زد یه بذر کاشته شد یه امیدی به وجود اومد خدایا من میدونم اون تویی
تو همیشه توی وجود منی تو بهترین دوست منی تو عزیز ترین کس منی تو همونی هستی که همجا حواست بهم بود خیلی دوست دارم خیلییی زیاد خدایا مامانمو برام حفظ کن تو دلم تورو دارم تو زمین اونو خدایا بهم کمک کن همچیو واسش جبران کنم خدایا عمر طولانی بهش بده خدایا تو میدونی نگرانیه اون چیه اونو براش حل کن به دلش رحم کن به مادر بودنش رحم کن نزار از این به بعد نگرانی بابت اون داشته باشه
خدایا من خواستمو توی دلم بهت گفتم و فقط امیدم به توعه خدایا من بنده ی بدی هستم ولی تو خدای خیلی خوبی برام هستی خدایا همچیو خودت درست کن ببخشید اگه بازم نگران میشم
خدایا چند روز پیش میخواستم مشکلاتی که دارم رو بنویسم تا ببنم تا سال بعد کدوما حل شده ولی این کار رو نمیکنم چون مطمئنم تو سال بعد همه چیزایی که امسال میخواستم رو سال بعد بهم میدی وجودم
۱۸ ابان ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۲۵ دقیقه
خورشید سال پشت کنکور