2777
2789
عنوان

خیلی خورده تو ذوقم 🥲ذوقم کور شد بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 60 پست
میفهمم برای خودم پیش اومده بارها ولی الان در آستانه سی سالگی و بعد از یک ازدواج و یک طلاق به این نتی ...

کاش کسی بودم که با عکس رد کنن نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی از این تعجبم انقدر مشتاق بودن چرا پیگیری نکردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا عکس، خب اون واسطه حداقل یه ترتیب ملاقاتی میداد ؟الانم عکستو ازشون بگیر

گفت راهشون دوره عکسش رو نشون بدم بعد برن بیرون خیلی مشتاق بود 

فردا مامانم بپرسه ازش ؟اگه نه بود جوابشون پاک کنه 

کاش کسی بودم که با عکس رد کنن نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی از این تعجبم انقدر مشتاق بودن چرا پیگیری ...

خب شاید مشکل از اونا بوده 

احتمالا پسره دوسدختر داره یا کسی رو مدنظر داشته نگفته از قبل 

شاید شرایطشون با شما مناسب نبوده

بعضیا هم سرکار میزارن. من یه خواستگار داشتم بعد اولین ملاقات انقد تعریف کرد ازم یهو غیب شد.بعد مدتی اومد گفت به خاطر شرایط اقتصادی از ازدواج ترسیده 

اگه شوهر بدی دارید هر چه زودتر دکمه سیفونش رو بکشید 😎

اره ممکنه بشه شاید دارن فکر میکنن روی موارد دیگه حالا عزیزم فوقش اگه زنگ هم نزدن اصلا خودتو ناراحت ن ...

خیلی خورد تو ذوقم نمیدونم قابل درک یانه 

اگه نه بگن باز تکلیفمون معلوم سه روز گذشته هیچی

گفت راهشون دوره عکسش رو نشون بدم بعد برن بیرون خیلی مشتاق بود فردا مامانم بپرسه ازش ؟اگه نه بود جواب ...

حتما بپرسه و بگه که نمیخوام  دخترم بلاتکلیف باشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

قیافه

سن شغل

خانواده اینا همه مهمه

ما خودمون برا داداشمون به یه واسطه گفتیم عکس یکی از دخترا از فامیل شوهرشو داد قیافه دختره معمولی بود اما تو قیافش سنش از یه دختر 20 ساله بالاتر میخورد بعد داداشم گفت نه سنش زیاده و وقتی هم از واسطه پرسیدیم زیاد بود واقعا و یچیز دیگم که بود از خانواده خوبی نبودن ولی خب در اصل به خاطر سن گفت نه البته دختره نمیدونست که عکسشو نشون دادن از پیج اینستاش برداشته بود

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

گفت راهشون دوره عکسش رو نشون بدم بعد برن بیرون خیلی مشتاق بود فردا مامانم بپرسه ازش ؟اگه نه بود جواب ...

نه پرسیدن نمیخواد معلومه جواب منفیه خودتونو کوچیک نکنین

خب شاید مشکل از اونا بوده احتمالا پسره دوسدختر داره یا کسی رو مدنظر داشته نگفته از قبل شاید شرایطشون ...

دوهفته پیش واسطه زنگ زد بهش گفت دختری رو دیدم و... اونم گفته بود مشکلی نداره میریم بیرون میحرفیم و... 

خیلی همه چی اوکی بود و حل شده بعد سه روز عکسو دیدن زنگ نزدن تازه واسطه میگفت اگر ببینه عکسو عاشقت میشه زنداداشم 

قیافهسن شغلخانواده اینا همه مهمهما خودمون برا داداشمون به یه واسطه گفتیم عکس یکی از دخترا از فامیل ش ...

اگه قیافم چیزی بود حرفی نبود تعریف نمیکنم از خودم ولی هر کی عکسو دیده همون روز یا فرداش زنگ زده 

این برام جای تعجب داشت سه روز گذشته هیچ واکنشی نشون ندادن ... 

اگه قیافم چیزی بود حرفی نبود تعریف نمیکنم از خودم ولی هر کی عکسو دیده همون روز یا فرداش زنگ زده این ...

هرکی یه سلیقه ای داره بالاخره عزیزم همه قشنگن اما هرکس به چشم یکی

بعدم شاید خود اون پسره کسی رو داره معرف شما خبر نداشته

خانوادتون و اینا کلا خوبن؟

بعد گذشت سه روز خودمم به این نتیجه رسیدم منفی

آره دیگه پیگیرش نشین اگه خبری بود خود معرف میگفت همینطور که تا الان همه چیو بهت گفته دیگه بیخیالش شو خدا بهترشو برات میاره کسی که قسمتت نباشه جور نمیشه 

هرکی یه سلیقه ای داره بالاخره عزیزم همه قشنگن اما هرکس به چشم یکیبعدم شاید خود اون پسره کسی رو داره ...

معرف دو هفته پیش با پسره حرفید جلوی مامانم زنگ زد بهش گفت منو اونم گفت مشکلی نداره عکس همو ببینیم بعد بریم بیرون... بعدشم گفت کلی با پسر داداشم حرف زدم درباره تو و درباره زندگی متاهلی ...کلا معرف هم کلی ذوق کرد اگه زنداداشم ببینتت ول کن نیست دیگه ...حتی دوتا عکس فرستاده بودیم گفت بازم بفرست