2777
2789

۳۰/۴۰ تومن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند روز؟ 

مثلا دوروز هتل معمولی برای دو نفر حتی با ۲۰ تومن اوکی میشه. هتل خوب البته نه خیلی سطح پایین و نه ۵ ستاره. 

البته فقط هتل 

اگر با تور برین، روز های بیشتر، می‌تونید تور نفری ۳۰ تا ۴۰ تومن پیدا کنید 

هتل ۳ یا ۴ ستاره میشه به همراه هواپیما و صبحانه رایگان. 

شهر انتخابیتون هم مهمه. 

از اول باید مشخص کنید 

که تور برای چه شهر هایی باشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

هتل و بلیط و هزینه‌های جانبیش تقریبا نفری ۳۰ تومن میشه. ۴۰ تومن برای تفریح و خرید معمولی کافیه ولی برای هرکسی متفاوته ممکنه یه شب تور کشتی بگیرید سیصد دلار همونجا هزینه کنید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دو نفر؟؟ همه چی با هم ،؟ هتل و بلیط و ترنسفر

دو سه روز باشه اره 

من تو علی بابا دیدم همین قیمتا بود یه هتل خیییلی معمولی

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
والا با این پول تا شمال بری خرج میشه

والا علی بابا گفت😅

عزیز ما پارسال کیش رفتیم پنجاه تومن‌شد.....

عزیزم ایشون میگن هتل معمولی

من ماه پیش نگاه کردم حدودای ۴۰ بود