2777
2789

میدونستین همسرتون پیش دوستاش اصلا با افتخار از شما شغل شما نمیگه و فقط مبلغ پولی که درمیارین رو بهشون میگه؟؟ برای آقایون فقط اون مبلغه مهمه. اگه پول در اختیارشون نذارین، اصلا پیش دیگران نمیگن زنمون شاغله. میدونستین این واقعیت رو؟

من بین خوده مردها شنیدم.. 

پس اینقدر ساده نباشین و وظیفه اونا رو انجام ندین. اگر شغلی دارین، درآمدتونو برای خودتون نگه دارین ❤️ از من گفتن بود. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید برای شما صدق کنه. ولی تو شهر ما همه تو دهن هم هستن و شغل همو می‌دونن. حتی گاهی مثلا همسر من ممکنه با همسر همکار من یه جا با هم کار کنن. اصلا چیزی برای پنهانکاری نیست.

البته چون مردای شما همچین هستن دلیل نمیشه کل مردا همین جور باشند.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به مادرشوهرم وقتی میگن  از عروس هات راضی هستی یا نه؟؟

کلمه ای از اخلاق شون نمیگه

فقط میگه  

ژیلا ماهی بیست 

نوشین ماهی هجده

فرشته ماهی پونزده  

باز در ادامه میگه   نوشین بد خرج  است ولی ژیلا پول هاش دست شوهرشه

اخلاق تمام مردارو میشناسی؟

من چندین ساله دارم این موضوع رو بررسی میکنم و در نهایت فهمیدم اکثر مردها مخصوصا مردهای حقوق بگیر و با درآمد کم اینجوری هستن. اما مردهای میلیاردر اینجوری نیستن. 

به مادرشوهرم وقتی میگن از عروس هات راضی هستی یا نه؟؟کلمه ای از اخلاق شون نمیگهفقط میگه ژیلا ماهی ب ...

دیدی گفتم؟پس تا میتونین درآمدتونو واسه خودتون نگه دارین با سیاست، با دعوا نه. و تا میتونین خرج بتراشین واسه شوهرتون 

زندگی مشترک!!

اره مردا نوکر ما هستن 

کار خونه هم وظیفه زن نیس

بیرونم کار کنه زن باید جمع کنه ببره تو گور با خودش

زن فقط عروسک جنسیه باید تمکین کنه

خجالت بکشید

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شما خانما نمودین آقایون رو با این دو قرون پولی که در میارین

چقدر هم شما  بدتون میاد

صد جا میرید  خواستگاری ریز و درشت حقوق دختر مردم را در میارید 

طرف اول رفته  خواستگاری دختر محجبه ی کارمند نشده  

بعد رفته خواستگاری دختر کارمندی  که کلا حجابش صفر بوده 

با همون ازدواج  کرده

قبلش اعلام کرده بود حجاب همسرم برام مهم است

بعد معلوم شد پول همسرش مهم بوده

شرم بر شما  مردای گشنه گدا 

وای نباید بذارنمگه میشه

خیلیا متاسفانه پولشونو در اختیار همسر میذارن. از روی عشق و محبتشونه. ولی خب ندارن آقایون کلا منطقی به قضیه نگاه میکنن. هیچ مردی نمیاد بگه واااووو همسرم چه خوووبه پولشو داد بهم. همشون فقط اون مبلغ رو میبینن. نمیفهمن پشتش عشق هست،نه وظیفه.