2777
2789
عنوان

هدف و انگیزه از بچه اوردن چیه

70 بازدید | 9 پست

واقعا چرا باید با وضعیت فقیر و متوسط بچه اورد که چی بشه؟ تاج تختشون بی ولیعهد میمونه ؟

فقط فقط جنایت میکنن

من تو خانواده فقیر بدنیا اومدم با کلی حسرت و عقده خیلی شدید عقده ای هستم و اصلا اعتماد بنفس ندارم 

الانم که ده ساله ازدواج کردپو وضعیت زندگیم متوسطه افسردگی گرفتم و فقط به مرگم فک میکنم لعنت به پدر مادر خودخواهم که منو با اون وضعیت نکبت بار بدنیا اوردن با 9 تا بچه و مادر و پدرمم بشدت پسر دوست بودن من فقط کلفت اون خو نه بودم بزور دانشگاه گذاشتن برم تا اینکه پسر عموم اومد خواستگاریم 

💔عزیزم...

تلخی حرفات رو میفهمم منم از خانوادم متنفرم و آرزوم مرگه..

رابطتت با شوهرت خوب نیس؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

💔عزیزم...تلخی حرفات رو میفهمم منم از خانوادم متنفرم و آرزوم مرگه..رابطتت با شوهرت خوب نیس؟

نه عزیزم مشکلی نداریم شوهرم درکم میکنه و اون اول از من تصمیم گرفت که هیچوقت بچه دار نشیم و وازکتومی کرده 

فکر میکنی پولدارا خیلی از نظر روحی روانی اوکی هستن ؟؟

من تو یه خانواده تقریبن متوسط،به بالا بزرگ شدم 

همه چی داشتم 

حتی خونه و ماشین و پس انداز طلا و......

ولی بشدت افسرده شدم تو خونه بابام و حتی اعتماد بنفسم افتضاح 

و بدتر از همه اینها 

اینقد همه چی داشتم که بفکر شغل و درامد نبودم الان 40 سالمه متاهلم و یه بچه دارم شوهرم کارمند

ولی بحسرت یه شغل و درامد برای خودم 

فکر میکنی پولدارا خیلی از نظر روحی روانی اوکی هستن ؟؟من تو یه خانواده تقریبن متوسط،به بالا بزرگ شدم ...

من که تصمیم گرفتم هیچوقت بچه نیارم شوهرمم وازکتومی کرده در کل ذات تولید مثل خودخواهیه

نمیگم فقیرا بچه بیانولی اگه یه خونه متوسط و یه ماشین و یه درامد متوسط،داشته باشیم چرا بچه نیاریم؟؟

چرا بیاریم؟ 

که چی بشه بیاد زجر بکشه بعدشم مرگ اصلا هدف از زندگی چیه آیا ما انقدر خوشبخت و خوشحالیم و بهترین کشور رندگی میکنیم که زندگیو به موجود دبگه تحمیل کنیم یه خونه و یه ماشین داشتن که بچیز معمولیو آدم مجرد هم باشه باید بتونه بدستش بیاره صرفا با یه خونه و ماشین دلیلی نمیبینم آدم بچه بیاره البته نظر شخصی منه

نه عزیزم مشکلی نداریم شوهرم درکم میکنه و اون اول از من تصمیم گرفت که هیچوقت بچه دار نشیم و وازکتومی ...

چقدر خوب که شوهرت هواتو داره عزیزم ایشالا زندگی به کامت بشه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
چرا بیاریم؟ که چی بشه بیاد زجر بکشه بعدشم مرگ اصلا هدف از زندگی چیه آیا ما انقدر خوشبخت و خوشحالیم و ...

چون لذت بردن از زندگی رو یاد مون ندادن 

نمیگم سختی وجود نداره ولی لذت های زندگی بیشتره  من با یه نسکافه و یه اهنگ تو خونه کنار بچه ام که داره کارتون میبینه  لذت میبرم و خداروشکر میکنم  

یا شوهرم خسته سرکار میاد چای براش میارم و غذاشو براش میکشم همین چیزای ساده برام لذت بخشه 

یا خونه تمیز 

یا گل و گلدان های خونه ام 

یا کارهای هنریم و تمرینات هنرجوهام میبینم لذت میبرم 

هدف از زندگی ارتقا روح هست تعالی روحه

دیدی پیامبران چقد سختی کشیدن ....این سختی ها روحشون تعالی داده و به خدا نزدیکتر

شاید اینجا نتونم کامل همه چی بگم 

ولی زندگی کردن خیلی قشنگه 

فقط،متاسفانه ما تو جامعه ای بزرگ شدیم که فقط مینالیم و از هیچی راضی نیستیم