2777
2789

از بچگی هیچکی بهم غسل کردن یاد نداده مامانم از این زنای خیلی ازاده و اصلا از نماز و این چیزا سر در نمیاره هیچوقتم بهم راجع به غسل کردن چیزی نگفته منم اگه چیزی میدونم به لطف دبیرای دینیمه 

از وقتی پریود شدم تا الان فکنم کلا ده بارم غسل نکردم که اونم نمیدونن درست انجام دادم یا نه 

یه دوست خانوادگی داریم مذهبین زنه خیلی منو دوست داره امروز کلی باهام حرف زده که اره نماز بخون 

خلاصه منم الان داشتم نماز میخوندم یادم افتاد غسل نکردم 

لطفا یکیتون غسل کردنو کامل توضیح بده و اینکه کی باید غسل کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲تا غسل مهم هست واسه خانوما

یکی بعد پریود

یکی بعد رابطه

اول نیت کن که مثلا غسل میکنم برای پاک شدن از حیض

اول سر و گردن

سمت راست بدن

سمت چب بدن

اگر هم صلوات بفرستی هم خوبه

سعی کن رو به قبله باشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
سرچ کن توی نتولی کلا نیت کن. اول سر و گردن بعد سمت راست بدن بعدشم سمت چپو بشور. فرقی نداره با چی این ...

تو گوگلم اینجور نوشته 

ولی نمیدونم کلا باید همه بدن زیر دوش باشه یا اول سرو گردنو ببریم بعد سکت راست بعد سمت چپ

غسل حیض برای پریود هست

اول سرو گردن رو بگیر زیر دوش آب بگو غسل حیض میکنم به نیت سروگردن 

بعد سمت راست بدنتو بگیر زیر دوش بگو غسل حیض میکنم به نیت سمت راست 

بعد سمت چپ بدنتو بگیر زیرآب بگو غسل حیض میکنم به نیت سمت چپ برای رضای خدا قرب الله 

منظور از شستن هر طرف بدن یعنی آب کامل به هر طرف راست و چپ و سرو گردن کامل برسه

تو گوگلم اینجور نوشته ولی نمیدونم کلا باید همه بدن زیر دوش باشه یا اول سرو گردنو ببریم بعد سکت راست ...

اول سر و گردن

سرتو خم کن آب بریزه روی سر و گردنت

بعد سمت راست بدنتو بگیر زیر آب. اول جلو بعد پشت. کف پا یادت نره. جاهایی که حس می‌کنی آب کمتر میرسه دست بکش.

سمت چپ هم همین‌طور.

وسواس هم پیدا نکن که آی اینجا آب نرسید یا بعدش از خودت بپرسی فلان جا آب رسید با نه. اون لحظه سعی کن به کل بدنت آب برسه. دیگه بعد فکرشو نکن.