2777
2789
عنوان

جاریم گفته عقد که نگرفته عروسیم نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 40765 بازدید | 316 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیلای ما هم تازگیا عقد رو جشن نمیگیرن اما ما بختیاریا از نامزدی گرفته تا عروسی خرج همشون با داماده هیچوقت پدر عروس جشن نمیگیره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

اگه واقعاً به نظرت عروسی خیلی خوشحالت نمی کنه و بود و نبودش مهم نیست نگیر

برای من که مهم نیست

زندگی کوتاهه و وقتت باارزش تر از اونیه که برای دهن پر کنی کاری انجام بدی 🥰 هزینه و استرسشم یه طرف…

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

نظرمو نوشتم ولی بعد خوندن نظرات یه بار دیگه می نویسم

به نظرم هیچ آدم عاقلی با فکر اینکه ممکنه با قدرنشناسی سایرین مواجه بشه خودش رو تو اذیت و زحمت نمی ندازه

اونم وقتی خودتم علاقه نداری، عاقلانه نیست به این فکر کنی که اگه خانواده همسرم و همسرم متوجه این چشم پوشیم نباشن چی…

و هزینه هایی رو در نظر بگیر که با چه زحمتی جمع کردین و برای چند ساعت و چند عکس میره تو جیب چه افرادی

آرایشگر و مزون و فیلم بردار و دیجی و تالار و تشریفات و گل آرایی و…. اونم وقتی صرفاً بخاطر اسم عروسی هزینه ها چه بسا با خدمات یکسان، چند برابر میشه

البته فارغ از وسع مالی اگه کسی با شناختی که از خودش داره می دونه بعداً پشیمون میشه طرف صحبتم نیست

اما برای یکی مثل من که البته یه جاهایی تشریفاتی هم هستم، و با دید الانم عروسی خیلی اضافی به نظرم میاد

حتی آتلیه و چند شات عکس و فیلم

که چی بشه؟!

دیروقته تاپیک هات رو چک نکردم ولی طبق اسم کاربریت اگه باورهای دینی هم داری، آیت الله بهجت فرمایش قشنگی دارن میگن آدم بعد مرگ می فهمه خیلی تجملات تو دنیا نیاز نبودن

اصلاً و ابداً به این فکر نکن بقیه چی میگن

بسنج ببین با زمان و انرژی و هزینه و دغدغه ای که باید براش بذاری، همچنان موافقی با مراسم گرفتن یا نه

شب عروسی یه شبه ولی زندگی هم یه باره

به حرف دلت گوش بده که اگه خوب تربیتش کرده باشی درست راهنماییت می کنه ❤️

خوشبخت باشی و هر تصمیمی بگیری برات پر از خیر و برکت باشه

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

باسن لق جاری. ببین یه مهمونی کوچیک شیک بگیرا. دق کنه. لباس عروس خوب آرایش خوب‌ یه خونه خوب یا باغ کوچیک خوب بگیر‌. دو طرف خانواده باشن. بعد هم سفر لاکچری برو که تو خواب نمیبینه

برو بالی یا مالدیو یا برزیل حالا هرجا که خیلی لاکچریه