2777
2789

جدیدا با مامانم دعوام میشه، سرم داد میکشه بعدش تا دو سه روز قهر میکنه باهام حرف نمیزنه 

منم عصبانی نمیشم نسبت بهش،‌چون حرفای مامانم واسم مهم نیست 

ولی جدیدا خیلی بددهن شدم، همرو زود قضاوت میکنم، زود اعصابم خورد میشه، باآبجی کوچیکم دعوا میکنم 

کسی خیلی بهم نزدیک بشه احساس خفگی میکنم وگرنه هرچی نزدیکتر بشه بهم من فاصله میگیرم 

بدبین شدم، باید حتمن خودمو خونسرد نشون بدم وگرنه از درون بشدت درگیر احساساتم 

نمیدونم تاثیر چیه چرا اینجوری شده رفتارم، به‌خاطر پریود نیستشا اصلا ربطی نداره، احساس میکنم با بقیه فرق دارم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افسردگی پنهان؟بچه ها میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید لایکم کنید صلوات میفرستم واستون🎀

نبابا افسرده نیستم اتفاقا خیلی جرعت پیدا کردم جدیدا، اعتماد بنفسمم رفته بالاتر

ببین 2 تا چیز رو همیشه اولویت بده اولین صبر هستش که زیادش کن دومین برای هیچ کس ارزش قایل نشو

اتفاقا جرعتم بالا رفته 

دیگه به ظاهرم میرسم، اعتماد بنفسم دارم سرکلاس اوکیم همیشه شرکت میکنم توبحث 

نمیدونم مشکلم از کجاست

وقتی جیزی رو خیلی زیاد بارها و بارها تحمل کنی و ساکت باشی روزی میاد دیگه بدنت مغزت قلبت صبرش تموم می ...

نمیدونم ولی جدیدا اعتمادبنفس پیدا کردم😂

مثلا تودبیرستان دیگه به خودم میرسم، سرکلاسا تو بحث شرکت میکنم، ترسم کمتر شده نسبت به یسری چیزا 

مقاومت زیادی دارم، خونسردم

به خاطر سن نوجوانی پسر من هم همین طوری شده رفتم مشاوره گفت به خاطر ورود به دوره نوجوانی خوب میشه

نمیدونم ولی جدیدا اعتمادبنفس پیدا کردم😂

مثلا تودبیرستان دیگه به خودم میرسم، سرکلاسا تو بحث شرکت میکنم، ترسم کمتر شده نسبت به یسری چیزا 

مقاومت زیادی دارم، خونسردم

حس میکنم بقیه مشکل دارن و مشکل از رفتار من نیست 

ولی نمیدونم مشکل ازچیه