سینه مرغ و کتف رو جدا میکنی از استخون و چرخ میکنی
بهش ی تخم مرغ و ی پیاز متوسط رنده شده و اب گیری شده و 2تا حبه سیر رنده شده و یدونه سیب متوسط رنده و آبگیری شده همراه با ادویه و 1 قاشق ارد نخودچی یا ارد گندم
همرو قاطی میکنی قشنگ ک خمیری طور بشه میتونی اسانس زعفرونم بزنی
بعد شکل میدی و سرخ میکنی
همینطوری میشه خورد
میشه رب گوجه ام سرخ کنی و ادویه بزنی و اب بریزی و بعد کتلتارو بندازی تو این سس غلیظ شدن باکتلتا باهم بخورین
با برنج میخوریم با نونم میشه
برای سسش میتونی ابلیمو هم بزنی