2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی 11 انتقال

111 بازدید | 15 پست

انتقال دومم هست دیگه جنین ندارم و بخاطر شرایطجسمی نمیتونم مجدد پانکچر کنم  

قبل انتقال ivig هم زدم

ب جز پا درد و معده درد اینم تو این 2 روزه هیچ علائمی ندارم و صبح بی بی چک زدم منفی شدم

دیگه جنین هم ندارم 

منم بی بی چک ام منفی ام بود ولی آزمایش ام مثبت شد خودمم باورم نشد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از اینایی که گفتی سر در نمیارم فقط دعا میکنم خدا هر چه زودتر دامنتو سبز کنه عزیزم 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اینایی که گفتی سر در نمیارم فقط دعا میکنم خدا هر چه زودتر دامنتو سبز کنه عزیزم

مرسی عزیزدلم و خداروشکر که چیزی ازش نمیدونید الهی هیچوقت هم متوجه نشی 

ممنون از دعات عزیزم

جدی میگی؟؟؟؟روز چندم بی بی چک واست منفی شد؟

بله جدی میگم شب سیزدهم فرداش قرار بود بریم آزمایش بدم با کمال خونسردی رفتم آزمایش دادم ولی خو چیزی به روی خودم نیاوردم شوهرم ذوق داره خلاصه بعد آزمایش صبحونه خرید رفتیم بعد رفتیم آزمایش دادن بهمون تبریک گفتن من  خودمم باورم نمیشد خلاصه الان هفت سالش پیشم داره خونه رو ریخته بهم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله جدی میگم شب سیزدهم فرداش قرار بود بریم آزمایش بدم با کمال خونسردی رفتم آزمایش دادم ولی خو چیزی ب ...

بغضی شدم بخدا

خدا حفظ کنه فرشته کوچولوتو عزیزم

ایشالله برای منم همینطوری بشه و بی بی چک اشتباه کرده باشه پسفردا میرم برای ازمایش بتا 

بغضی شدم بخداخدا حفظ کنه فرشته کوچولوتو عزیزمایشالله برای منم همینطوری بشه و بی بی چک اشتباه کرده با ...

انسالله شماهم مثبت باشه بارداری به حق ایام فاطمیه 🤲🤲🤲

مرسی عزیزدلم و خداروشکر که چیزی ازش نمیدونید الهی هیچوقت هم متوجه نشی ممنون از دعات عزیزم

یه پسر دارم خیلی شیطونه و اذیت میکنه انشاالله خدا یکی اهلشو بهت بده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
عزیزم بتا دادم منفی شد متأسفانه

الهی انشالله که خیره عزیزم 

انشاسته عزیزم دیگه جنین ندارم پانکچر هم نمیتونم بکنم واقعا موندم چکار کنم

کجایی کدوم شهری