مهسیمادخت مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 936 عنوان عمل چشم اگه تجربه دارید میاید 59 بازدید | 4 پست من هم چشم چپم دوربینه چشم راستم نزدیک بین هر جفتشون استیگماتم هستن با عمل از بین میرهعیبشون؟لازمه قبل عمل یک مدت عینک بزنم؟از هزینش خبر ندارید؟ این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 1404/08/15 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftmkrimi عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 2508 من سه سال پیش عمل کردم پی ار کی نوین هزینش حدود ۱۲ شد فک کنم اگر اشتباه نکنم من چشمام نزدیک بین بودن و استیگمات تهران عمل کردم
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 26537 هزینشو نمی دونم خیلی سال پیش عمل کردم عاااالی بود بهترین کار عمرم من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مهسیمادخت مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 936 من سه سال پیش عمل کردم پی ار کی نوین هزینش حدود ۱۲ شد فک کنم اگر اشتباه نکنم من چشمام نزدیک بین بودن ... لازمه قبلش حتما عینک زده باشی؟ این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه
ftmkrimi عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 2508 لازمه قبلش حتما عینک زده باشی؟ به شماره چشم بستگی داره پزشک شما رو معاینه میکنه و تشخیص میده ک ایا شماره چشم شما ثابت شده یا خیر بعدش هم تا یکی دو هفته عینک دودی میزنید تو خونه و تا شیش ماه هم بیرون خونه باز پزشک بهتر راهنماییتون میکنه