2777
2789

ما یک بار سر اینکه من اصن بهش پیام نمیدادم کات کردیم

(من حالم خیلی بد بود اما اون نمیدونست چیزی نمیگفتم) 

بعد من بچگی مردم وقع کات خیلییی حرفای بدی بهش زدم گفتم اصن دوست نداشتم بت خیانت کردم و ازین حرفا

ولی بعد یک ماه رفتم باهاش اشتی کردم و گفتم دروغ بوده حرفام اونم قبول کرد ولی می گفت هنوز اعتمادم بهت درست نشده ولی خب داشت بینمون خوب میشد که یهو 

یکی از دوستای جدیدم که من از روی خریت براش تعریف کرده بودم که رفتم از دروغ به طرف گفتم من دوست پسر  دارم میره همینارو به عنوان واقعیت به طرف میگه و اونم باور میکنه(اخه از زبون خودمم یک بار شنیده بود دیگه) و بهم فحش میده و بلاکم میکنه

من بعد یک مدت میفهمم که یکی رفته گوهخوری کرده پیشش و میرم که باهاش اشتی کنم و اون خیلییی سرد رفتار میکنه مولا دوباره باهم درارتباط بودیم ولی همون اولش پیامامو سین میزد جواب نمیداد منم دوباره کات کردم 

و الان سه ماههه همش تو جنل و بیوش اهنگ غمگین میذاره و چیزی برام مینویسه یا چیزا غمگین ریپوست میکنه 

بنظرتون چیکار کنم برگردم یا خودش اگر میخواست برمیگشت اینم بگم خیلی مغروره 

ولی خوب هر دوبارو من برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادیه حس میکنم مقصر خودتی؟

انگار اون حرفا رو کامل نگفتی الان

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

عادیه حس میکنم مقصر خودتی؟انگار اون حرفا رو کامل نگفتی الان

مقصر منم؟ پس پیام بدم؟ 

اخه وقتی فعمیدم دوستم چیزی گفته رفتم بهش پیام دادم محل نداد 

میترسم باز  پیام بدم باز سرد رفتار کنه 

اون خودش دیگه حس میکنی  برنمیگرده یعنی؟ 

فکر نکنم بر گرده انقدر همش نزن دیگه 

پسره حق داره شما هم یکم باید اعتمادتون رو نسبت به همه کم کنید مخصوصا برای دوستت 

اون پسر اگه باورت داشت قهر نمیکرد میومد راجبش با خودت حرف میزد ببینه راسته یا نه 

الانم اگه من جای تو بودم میگفتم فقط میخوام باهات حرف بزنم نه اینکه برت گردونم فقط میخوام همه چیزو بهت بگم و خودت انتخاب کنی 

بعد همه حرفامو میزدم :)

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

فکر نکنم بر گرده انقدر همش نزن دیگه پسره حق داره شما هم یکم باید اعتمادتون رو نسبت به همه کم کنید مخ ...

مرسی 

اخه چون خودم تاحالا حرفای دوستمو از عصبانیت قبلش بهش گفته بودم بهش حق دادم باور کنه

و اینکه یک بار بهش گفتم قصدم از پیام دادن برگشتن نیستو میخوام حرف بزنیم ولیی خیلی سرد رفتار کرد اما الان سه ماه گذشته هنوز فراموشم میبینم نکرده برای همین وسوسه میشم برم بهش پیام بدم اما میترسم بازم سرد رفتار کنه

اعتمادش ازبین رفته اشتباهت اینه رابطتو میری هم به همه میگی حالا به کنار دیگه بهت اعتماد نداره حتی برگرده مثل قبل نمیشه رابطت سمی میشه بهتره فکرشو ازسرت بندازی برون

فکر نکنم بر گرده انقدر همش نزن دیگه پسره حق داره شما هم یکم باید اعتمادتون رو نسبت به همه کم کنید مخ ...

من الان مشکلم اینه بهش پیام بدم و اون از سر غرور کم محلی کنه اگر بدونم رفتارش مثل قبل میشه میرم پیام میدم 

من الان مشکلم اینه بهش پیام بدم و اون از سر غرور کم محلی کنه اگر بدونم رفتارش مثل قبل میشه میرم پیام ...

رفتارش مثل قبل که قطعااا نمیشه 

بهش زنگ بزنی بهتره شاید اون موقع نمیتونه فکر کنه و در لحظه همون موقع جوابتو میگیری

رفتارش مثل قبل که قطعااا نمیشه بهش زنگ بزنی بهتره شاید اون موقع نمیتونه فکر کنه و در لحظه همون موقع ...

اره خب 

زنگ که نمیتونم بزنم 

و ازین میترسم موقعی که پیام میدم بدرفتاری کنه

دلایلی که از رابطه های امروزی فاصله میگرم :
استاتر محترم رابطه کات شده و این شکلی ساختنش مشکله مگر دو طرف 100 درصد بخواند تا درست بشه
رابطه خوبه حالتو خوب کنه نه همش درگیر باشه ذهنت وای الان قهر نکنه وای کات نکنیم و این چیزا 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
رفتارش مثل قبل که قطعااا نمیشه بهش زنگ بزنی بهتره شاید اون موقع نمیتونه فکر کنه و در لحظه همون موقع ...

ببین اخه الان خودش دیگه میدونه حرفای دوستم چرت بوده میدونم باور کرده اخه براش توضیح دادم فهمید واقعا ولی بد باهاش حرف زدم 

حالا من میخوام به یک بهانه ای بهش پیام بدم بنظرت اینطوری میتونم بینمونو درست کنم؟ حالا مثل قبلم نشد اشکال نداره 

ببین اخه الان خودش دیگه میدونه حرفای دوستم چرت بوده میدونم باور کرده اخه براش توضیح دادم فهمید واقعا ...

اسی برو تو گوگل سرچ کن ببین چه روزیه اکثرا هر روز یه مناسبتی تو جهان هست 

یا از خودت در بیار 

مثلا روز تلاش برای برگشت یا هر چرت و پرت دیگه ای 

بهش تبریک بگو و بگو که مدیونی فکر کنی برای شروع بحث بهت پیام دادم 

بعد حرفاتو شروع کن