2777
2789

من گرفتم

خیلیم گرفتم

چیزای بزرگی

بچه

خونه

کار همسرم

حتما شمام برین از شهدای گمنام شهرتون کمک بخواین

مطمئن باشین کمک می کنن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با کمکشون اره

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

چطوری حاجت گرفتین؟

قبرشونو با گلاب یااب بشور

بعد ذکر الْحَمْدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ أَهْلُهُ 

بیشترین ثواب رو داره 

جوری ک فرشته ها از نوشتن ثوابش عاجزن رو بگو وثوابشوهدیه کن ب اون شهید گمنام

بعد بگو ای شهید درحقم برادری ک

ن پیش خدا واسطه شو ک ب حاجتم برسم این حرفا

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

من از امام رضا حاجت گرفتم خداشاهده هر موقع رفتم مشهد یه چیزیو از ته دل ازش خاستم بهم داده....یکی مسئله ازدواجم بود که از ته دل و گریه ازش خواستم دو ماه بعد عقد کردم

یه موردم بارداری بچه هام بود....

اما تو بارداری دومم دختر میخاستم که نشد و پسر شد🫠🥴

انشاءالله ماه بعد قراره برم مشهد از ته دل دعا میکنم برا دختردارشدنم 

امیدوارم با دست پر برگردم

مزار شهدا هم زیاد میرم ولی حقیقت حاجت ازشون نخاستم....

ولی خیلی اعتقاد و ارادت دارم به شهدا