2777
2789
عنوان

بیاین ببینین چی شده

85 بازدید | 17 پست

خانما پسرم کلاس دوم هست امروز تو مدرسه زنگ ورزششون 3تا از همکلاسی هاش لگد زدن به پا پسرم پاش کلی کبود شده وشلوارشم کشیدن پایین خندیدن به نظرتون چی کار کنم خونم داره به جوش میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات بودم حسابی دعوا میکردم با اون پسرا و مخصوصا اولیا شون بعدم پسرت باید به ناظم مدیر میگفت دهنشون رو سرویس میکردن همون لحظه و بعدش هم که به همه توپیدم سریع مدرسه ش رو عوض میکردم. 💔

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

پسر من ساکت ومظلومه هیچی نمیگه

نمیگم همون لحظه واکنش نشون بده چون بعضیا در لحظه تروما خشک شون میزنه و این طبیعیه . ولی یه کم بعدش باید میرفت به مدیر بنظر من میگفت . این که شلوارشو کشیدن پایین مخصوصا عزیزم چیزی نیست که تا آخر روز سکوت کنه .  

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

پسر من میترسه بره بگه کلا بی زبونه

خب بده این بهش بگو موضوعات جدی این مدلی رو باید بگه 

خیلی بهش گفتم به خدا..فقط شنبه چی کار کنم؟فقط به معلم بگم؟

ببین اگر رنگ تفریح این اتفاق افتاده هم به ناظم بگو و هم به مدیر 

که بعید میدونم جلو معلم اینکارارو کرده باشن‌.

به معلم هم بگو چنین چیزی شده حواسش تو کلاس به طور نامحسوس بیشتر به پسرت باشه . 

ببین من خودم معلم این چیزا رو بین پسرا باید جدی بگیری و به مدیر و ناظم حتما بگی . 

سر یه مبحثی که بچه نفهمیده حتی مامانا به مدیر میگن سریع . 

شما برا چنین مساله هم سریعتر باید بگی . 

ناظم مگه تو زنگ تفریح بالا سر بچه ها نبوده؟؟؟ عجب!!! 

ببین اگر رنگ تفریح این اتفاق افتاده هم به ناظم بگو و هم به مدیر که بعید میدونم جلو معلم اینکارارو کر ...

زتگ.ورزش معلم ورزش انگار ندیده چون برده بودنش یه جا خلوت گفت گوشه بردن

زتگ.ورزش معلم ورزش انگار ندیده چون برده بودنش یه جا خلوت گفت گوشه بردن

معلم چرا نباید بفهمه بچه نیست؟؟؟ 

والا من که معلم زبانم اگه معلم ورزش بودم چنین خطایی میکردم مادره خشت‌کمو میکشید سرم البته که حق هم داشت !! 

به مدیر و معلم  بگو . 

به اولیای بچه ها هم بتوپ .