2777
2789
عنوان

چی ببرم با خودم تغذیه

139 بازدید | 9 پست

ساندویچ چی ببرم فردا دانشگاه 

سرما خوردم نمیتونم هرچیزیو بخورم بعد سرد میشه تا بخورم بیشتر اذیت میکنه. 

امروز نرفتم دانشگاه رفتم بیمارستان سرم زدم دیگه فردا هم نمیتونم نرم

نون تست

بعد لاش عسل و موز و گردو بذار

توی ماگ هم شیر داغ با خودت ببر، یا هم دمنوش

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همونجا یه چیزی بخور هرچی ببری سرد میشه نمیشه خورد بوفه ی ما سوپم داشت واسه شما نداره؟

نه سوسیس تخم مرغ و چیزبرگر اینا داره. 

خیلیم گرون میفروشه همچیو. 

😂😔 خیلی خوشمزه میشهه

اره ولی کره خودشو میبنده. 

همون لحظه ادم سیب زمینی و تخم مرغو آب پز کنه با کره و خیارشور بخوره خوشمزس 

هرچند من متاسفانه با اینکه کره و بادام زمینی اینا خیلی دوس دارم ولی حساسیت دارم بخورم همجام خارش میگیره